Τι δήλωσε ο Κωστόπουλος για την Ελένη, τις φωτό της αμαρτίας, το Ματέο και το διαζύγιο;

Τι δήλωσε ο Κωστόπουλος για την Ελένη, τις φωτό της αμαρτίας, το Ματέο και το διαζύγιο; | tlife.gr

Εννοείται πως ο Θέμος Αναστασιάδης δεν θα άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη ! Ποια ευκαιρία; Την ευκαιρία να έχει καλεσμένο απέναντί του τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης είναι στο κέντρο της επικαιρότητας τόσο με την συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «Greek Idol» ,όσο και για την σχέση και την κουμπαριά την οποία έχει με την Ελένη Μενεγάκη.

Ως γνωστόν ,ο Πέτρος Κωστόπουλος πριν απο περίπου έναν μήνα βρέθηκε στο …μάτι του κυκλώνα, όταν αποφάσισε να δημοσιεύσει τις …φωτό της αμαρτίας της Ελένης με τον Ματέο απο το γραφικό ταβερνάκι στο Πόρτο Ράφτη. Ετσι ,λοιπόν, για όλα αυτά, αλλά και για άλλα πολλά ο Θέμος τον κάλεσε στο «Ολα» για να τα πει «Ολα» ,πράγμα που κι έγινε …

Τι είπε ο Πέτρος για τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Ανδρο ,την Ελένη και τον Ματέο ;
«Ορκίζομαι δεν συνέβη τίποτα στην Ανδρο. Οσες μέρες ήμουν εκεί, δεν συνέβη τίποτα απολύτως ανάμεσα στην Ελένη και τον Μαθιό, γιατί Μαθιό τον λένε τον άνθρωπο… Ματέο τον φώναζε απλώς κάποια στιγμή ένας Ιταλός. Δηλαδή για να καταλάβεις, όσες μέρες ήμουν στην Ανδρο, πιο πολύ μιλούσα εγώ με τον Μαθιό, – ξέρεις για τα επιχειρηματικά του και τις κινήσεις που θέλει να κάνει – , παρά όλοι οι υπόλοιποι. Μετά που έφυγα δεν ξέρω τι έγινε …»

Για ποιο λόγο δημοσίευσε τις φωτό της …αμαρτίας ;
«Δεν έκανα τίποτα κακό… Εβαλα φωτό δημόσιου χώρου…Ας το αποδραματοποιήσουμε πια το ζήτημα… Ενα είναι σίγουρο, αυτές οι φωτό κάπου θα έμπαιναν…»

Εξακολουθεί να έχει σχέσεις με την Ελένη ; Τον πήρε έξαλλη τηλέφωνο να του ζητήσει το λόγο όπως ακούστηκε ;
«Πρώτον η Ελένη δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο και δεύτερον δεν έχουμε μιλήσει εδώ και καιρό με την Ελένη… Απο την ημέρα του διαζυγίου δεν μιλάμε… Προσωπικά έχω σχέσεις με τον Γιάννη Λάτσιο. Τον Γιάννη έτσι κι αλλιώς τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια… Πάντως για να λέμε και την αλήθεια στον οποιοδήποτε μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο…»

READ more