Τι δώρο έκανε ο Αντώνης Βλοντάκης στη γυναίκα του;

Ο Αντώνης Βλοντάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Instyle,εξήγησε πώς του έγινε η πρόταση να συμμετάσχει στο Just the two of us.

”Προέκυψε εντελώς τυχαία. Κάποια στιγμή, επικοινώνησαν μαζί μου από την παραγωγή και μου πρότειναν να λάβω μέρος. Κάθισα, το σκέφτηκα, το συζήτησα με την οικογένειά μου και αποφάσισα τελικά ότι θα το κάνω και αυτό στη ζωή μου”, λέει χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση για το αν το έχει μετανοιώσει απαντά: ”Καθόλου! Το αντίθετο. Μπήκα στο χορό και θα χορέψω. Η αλήθεια είναι ότι η διαδικασία είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, είναι κάτι εντελώς έξω από τα δικά μου στάνταρ και δεδομένα. Οτιδήποτε όμως άγνωστο, όπως και να το κάνεις, σε γοητεύει. Προσπαθώ πάρα πολύ, μου καταναλώνει αρκετό χρόνο όλο αυτό γιατί δεν έχω σχέση με το τραγούδι και με ό,τι συνεπάγεται ένα τηλεοπτικό show. Κι έτσι, για να βγω εγώ και να πω ένα τραγούδι μπροστά σε τόσο κόσμο και να είμαι αξιοπρεπής σε αυτό, το δουλεύω πάρα πολύ”.

Ο Αντώνης είναι πατέρας τριών παιδιών και πολύ ερωτευμένος με τη σύζυγό του. Γι’αυτό φροντίζει να της κάνει τακτικά δώρα. ”Κάνω πολλά και καθημερινά. Σήμερα, για παράδειγμα, επειδή ξέρω ότι η γυναίκα μου λατρεύει τους Bon Jovi, πήγα και έκλεισα τα καλύτερα εισιτήρια για να πάμε να τους δούμε από κοντά”, αναφέρει.

Read More

And More