Τι έδειξε το ραβασάκι της τηλεθέασης για την πρεμιερα του “Πρωινού Mou” ; Πως μοιράστηκε η πίτα των μετρήσεων ; Φωτό από την πρώτη εκπομπή !

Το “Πρωινό Mou” σήκωσε χθες αυλαία και όπως ήταν φυσικό η άφιξή του στην καθημερινή, πρωινή ζώνη τάραξε για τα καλά τα λιμνάζοντα τηλεοπτικά νερά !

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας αν και με καθυστέρηση, επέστρεψαν στους δέκτες μας και απ ΄ότι φάνηκε από τις μετρήσεις τηλεθέασης; Ο κόσμος τους περίμενε με ανοιχτές αγκάλες ! Αλλωστε, πόσο να αντέξει κανείς την πρωινή, τηλεοπτική ερημιά ; Γιατί η κρίση είχε ως αποτέλεσμα η ψυχαγωγία να γίνει… μαγική εικόνα από την πρωινή, ζώνη των καναλιών !

Ετσι, το “Πρωινό Mou” κατάφερε να αγγίξει κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 30,5% και στα νεανικά κοινά το 36,2% ! Βέβαια, έχει ενδιαφέρον να δούμε το πως μοιράστηκε η πίτα της τηλεθέασης και από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τις 11.00, αλλά και από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι και την 1.00, όταν το πρωινό δίδυμο του Mega έρχεται αντιμέτωπο με το “Πρωινό ΑΝΤ1” και τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά και με την τούρκικη σειρά “Asi” !

Χθες ,λοιπόν, από τις 10.00 μέχρι και τις 11.00 π.μ. το “Πρωινό Mou” έφτασε το 33,9% στο σύνολο και το “Πρωινό ΑΝΤ1” το 25,4%, ενώ από τις 12.00 μέχρι και τη 1.00 το μεσημέρι το 24,7%, την ώρα που το “Asi” κέρδιζε το 27,4%, αντίστοιχα !

Με άλλα λόγια; Κατά την διάρκεια της χθεσινής, πρώτης αναμέτρησης, ο Γιώργος Παπαδάκης έκοψε το νήμα της τηλεθέασης δεύτερος στο 10.00 – 11.00 π.μ., ενώ αντίθετα το “Asi” κατάφερε να αρπάξει τα σκήπτρα της τηλεθέασης από το Mega !!!

Read More

And More