Τι είπαν στην παρουσίαση του Mega οι ισχυροί άνθρωποι του καναλιού ;

Με ένα προσωπικό σημείωμα ο καθένας , αποφάσισαν φέτος να μας μιλήσουν ο Πέτρος Μπούτος και ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος. Οι δύο ισχυροί άνδρες του Mega, μέσα απο τα προσωπικά τους σημειώματα θέλησαν να μας μιλήσουν για την νέα χρονιά που μόλις ξεκινά …

Τι μας είπε ,λοιπόν, μεταξύ άλλων ο διευθυντής προγράμματος του Mega, Πέτρος Μπούτος ;

” Το Mega βάζει φέτος τρία μεγάλα στοιχήματα. Εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με νέου τύπου ψυχαγωγικές εκπομπές. Επιχειρεί ανανέωση σε πρόσωπα ,με νέους σεναριογράφους, ηθοποιούς και παρουσιαστές. Επιμένει στην παραγωγή ποιοτικών ελληνικών σειρών.

Σε μία δύσκολη οικονομικά χρονιά που και η τηλεόραση πλήττεται πολλαπλά, το Mega είναι το μόνο κανάλι που μπορεί να εκπληρώσει υποσχέσεις και πλήρες πλούσιο πρόγραμμα… Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που με την στήριξη όλων στο κανάλι, μπορούμε να κρατάμε την ποιότητα που επιθυμούμε ,αλλά και να καλύπτουμε όλες τις τυπολογίες που χωράνε στο πρόγραμμα… Ολα γίνονται για όλους, και όλα γίνονται Mega mou”.

Οσο για το τι ανέφερε χαρακτηριστικά το σημείωμα του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Χρήστου Παναγιωτόπουλου ;

“…Σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς αισθάνομαι ότι έχουμε διπλή οφειλή : να διαφυλάξουμε το αγαθό της ενημέρωσης που προσφέρουμε στους πολίτες ,αλλά και τις θέσεις εργασίας των συναδέλφων μας. Χωρίς εκπτώσεις στην αλήθεια,χωρίς καλλωπισμό της σκληρής πραγματικότητας, αλλά και χωρίς δραματοποίηση των γεγονότων.

Στα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές του Mega θα επιμείνουμε στην ουσία της είδησης , στο διασταυρωμένο ρεπορτάζ ,στην ανάλυση ,στην πολυφωνία. Θεωρώ υποχρέωσή μας να επιβεβαιώνουμε κάθε μέρα την εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο κόσμος…”

Read More

And More