Τι είπε ο Γ. Παπαδάκης στο σημερινό του μεγάλο “αντίο” ;

Πριν από λίγα λεπτά έπεσε η αυλαία του “Πρωινού ΑΝΤ1” ! Ο Γιώργος Παπαδάκης ,λοιπόν, κλήθηκε να κάνει φινάλε… Τι είπε στον αποχαιρετισμό του; Διάφορα… Το θέμα είναι ,όμως, πως τα είπε ! Ο γνωστός δημοσιογράφος ,λοιπόν, μετά την ένταση των τελευταίων ημερών (κάτι για το οποίο άλλωστε σας έχω γράψει από το πρωί αναλυτικά…), προτίμησε σε αυτό το μεγάλο, καλοκαιρνό “αντίο” να ρίξει σαφέστατα τους τόνους.

Αίφνης γλύκανε, χαμογέλασε και δεν ξέχασε βεβαίως-βεβαίως να επισημάνει πως και φέτος κατάφερε να κρατήσει τα σκήπτρα της πρωτιάς στους πίνακες τηλεθέασης, ενώ το τελευταίο πραγματικά δευτερόλεπτο μας κούνησε το μαντήλι λέγοντας “Καλημέρα Ελλάδα” μιας και απ ΄ότι φαίνεται για εκείνον βαθιά μέσα του, το “Καλημέρα Ελλάδα” δεν σταμάτησε ποτέ να υπάρχει !

Οσο για το τι είπε αναλυτικότερα;

“…Κλείνουμε την φετινή σεζόν με διψήφιο ποσοστό τηλεθέασης ! Η διαφορά μας από το δεύτερο κανάλι δε είναι διψήφιος αριθμός τηλεθέασης ! Φέτος καταφέραμε να κάνουμε την καλύτερη τηλεθέαση των τελευταίων 10-15 ετών… Φτάσαμε στο σημείο να χτυπάμε 35άρια και 40άρια και αυτό είναι κάτι που οφείλεται μόνο σε ΄σας”, είπε ο γνωστός δημοσιογράφος απευθυνόμενος στους τηλεθεατές και συνέχισε :

“Η αλήθεια είναι πως κατά την διάρκεια της σεζόν, κάναμε λάθη, ίσως και να αδικήσαμε κάποιους ανθρώπους και γι ΄αυτό ζητάμε συγνώμη. Οπως και να ΄χει, θέλουμε να ελπίζουμε πως έχουμε γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς σας. Επίσης, μπορεί και να υπερβάλλαμε ,όμως, όποιος είναι ειλικρινής, κάποιες στιγμές υπερβάλλει.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και τα νέα παιδιά που είχα δίπλα μου και εύχομαι να είμαστε μαζί πολλά, πολλά χρόνια ακόμη… Καλημέρα Ελλάδα” !


Read More

And More