Τι είχε συμβεί στο παρελθόν όταν είχε συναντηθεί ξανά ο Κρόνος με τον Πλούτωνα! Τι λέει ο αστρολογικός χάρτης

Κάθε φορά που ο κακός πλανήτης του ζωδιακού κύκλου ο Κρόνος συναντιέται με τον δυσερμήνευτο Πλούτωνα, τότε τα γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πολλά και ποικίλα.

Τι είχε συμβεί στο παρελθόν όταν αυτοί οι δυο πλανήτες είχαν συναντηθεί ξανά; Αλλά και πόσο θα επηρεαστεί η χώρα μας από την συνοδική αυτή συνάντηση;

Η αστρολόγος Μαίρη Μακρογαμβράκη αναλύει για το TLIFE, το φαινόμενο και αποκαλύπτει βάση του αστρολογικού του χάρτη, τον χαρακτήρα του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν :

Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε για την νεότερη ιστορία με τη συνάντηση των δύο μέγιστων Κρόνου-Πλούτωνα. Μια συνάντηση που πραγματοποιείται κάθε 33-37 χρόνια και σκοπός της είναι να δημιουργήσει νέα δεδομένα , να αποδημήσει ότι κούρασε, ότι δε λειτουργεί, ότι δε χρειάζεται, να δικάσει τα κακώς κείμενα, να αναμορφώσει το πολιτικό και τραπεζικό σύστημα, να καταδικάσει τη διαφθορά, να θέσει όρια, να κατευνάσει τον επεκτατισμό κάποιων και να αλλάξει το ρου της ιστορίας.
Οι λέξεις που αντιπροσωπεύουν αυτή τη κοσμική όψη είναι οι κάτωθι.

Ομαδικός περιορισμός, δικτατορία, κατάλυση της εξουσίας, τραχύτητα, βίαιες πράξεις, φανατισμός.
Και όπως όλοι βλέπουμε το τελευταίο καιρό έχουν γίνει η καθημερινότητά μας.

Θα αναφερθώ περιληπτικά σε κάποια ελάχιστα γεγονότα που έλαβαν χώρα κάθε φορά που αυτοί συναντήθηκαν.
Το 1914 με τη συνάντηση τους είχαμε την έναρξη του Α παγκόσμιου πολέμου όπου για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκαν όπλα μαζικής καταστροφής όπως νάρκες ,βόμβες ,χημικά αέρια . Έχουμε σημαντικές αλλαγές στην ανθρωπότητα η οποία έζησε ανείπωτη βία .Η Ελλάδα βγήκε κερδισμένη εδαφικά γιατί αργότερα απέκτησε την εδαφική κυριαρχία της Θράκης και των νήσων Ίμβρος και Τένεδος.
Το 1946 στην Ελλάδα ξεσπά ο εμφύλιος ενώ συγχρόνως ξεκινά και ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε Δυτικό και Ανατολικό μπλοκ γνωστός ως Ψυχρός πόλεμος.
Το 1947 και ενώ ακόμα η σύνοδος είναι σε ισχύ ιδρύεται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με σκοπό να υποστηρίξει τα κράτη – μέλη του με συμβουλευτική καθοδήγηση αλλά παρέχοντας και δανειοδοτήσεις.
Το 1982 ο Ρόναλντ Ρήγκαν ανακοινώνει επίσημα το σχέδιο των Αμερικανών , το οποίο θεωρητικά θα κατέστρεφε στο διάστημα τους πυρηνικούς πυραύλους του αντιπάλου πριν αυτοί πλήξουν αμερικανικό έδαφος.
Και την ίδια χρονιά ξεκίνησε ο πόλεμος των Φώκλαντ μεταξύ Αργεντινής και Ηνωμένου Βασιλείου.
Και πάμε στο σήμερα 2019-2020 όπου έχουμε την Τουρκική εισβολή στην Συρία , εκλογές στη Βρετανία όπου ο Μπόρις Τζόνσον παίρνοντας ισχυρή λαϊκή εντολή πρέπει να οδηγήσει τη χώρα του εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο Πρίγκηπας Χάρι παραιτήθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα σοκάροντας τη κοινωνία της Αγγλίας .

Στην Ελλάδα βιώνουμε τη συγκέντρωση παράνομων μεταναστών στα σύνορα μας που δηλώνουν την επιτακτική τους ανάγκη με φανατισμό να μπουν στη χώρα με μόνο σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα . Από την άλλη πλευρά η κυβέρνηση προσπαθεί να τους θέσει σε ομαδικό περιορισμό όπως δείχνουν και τα τελευταία γεγονότα σε Έβρο, Χίο και Λέσβο.

Όπως φαίνεται οι εξελίξεις θα συνεχίσουν να υπάρχουν και θα αναφερθώ στις επιρροές που δέχεται ο αστρολογικός χάρτης του Ερντογάν, τη πηγή όλων των κακών αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.
Αισθάνεται παντοδύναμος περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η επεκτατική του τάση έχει πιάσει ταβάνι, συγχρόνως όμως βρίσκεται σε ψυχικό μπέρδεμα και ζει με εμμονές. Βοήθεια δε θα βρει από πουθενά αντιθέτως υπάρχει η προδιάθεση να βρεθεί μπλεγμένος σε νομικές διαδικασίες εν καιρώ. Είναι αδιάλλακτος και προσπαθεί να επιβληθεί στους πάντες, όπως έκανε πάντα βέβαια μια και αυτό είναι στοιχείο του χαρακτήρα του.

Ο χάρτης δείχνει ότι στήνει συνωμοσίες και κάνει κρυφές διαπραγματεύσεις, οι οποίες τον βοηθούν προσωρινά στα σχέδια του, που όμως δυστυχώς γι αυτόν βγαίνουν στο φως .

Παρόλα αυτά η φετινή χρονιά θα δώσει αποτελέσματα γι αυτόν καθόλα αρνητικά μια και ο χάρτης του βάλλεται από τις εκλείψεις της χρονιάς. Οι οποίες είναι αφαιρετικές και δηλώνουν απώλειες.
Θα πληγεί η δημοτικότητά του από τον ίδιο τον λαό του, θα δει ότι τα σχέδιά του δε βρίσκουν έδαφος ,θα καταδικαστεί εκ των έσω η επεκτατική του διάθεση και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους ίδιους που του έδωσαν την εξουσία. Αποτέλεσμα αυτού θα είναι να χάσει την αυτοπεποίθηση του και ελπίζουμε να καταλάβει ότι κάθε τι που κάνει αποτελεί δημιούργημα της νοσηρής του φαντασίας.

Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο συνοδικός κύκλος Κρόνου-Πλούτωνα μετά τη κατάρρευση των εξουσιών που θα φέρει στο παγκόσμιο στερέωμα θα εγκαθιδρύσει νέες ικανές να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο.

Read More

And More