Τι έκαναν οι πρωινοί μονομάχοι ; Ποια ήταν η μεγάλη χθεσινή έκπληξη στους πίνακες τηλεθέασης ;

Τρίτη μέρα τηλεοπτικής αναμέτρησης η χθεσινή και το ντέρμπι ανάμεσα σε Μega και ΑΝΤ1 όχι μόνο συνεχίζεαι, αλλά όσο πάει και… φουντώνει ! Τα δύο πρωινάδικα έχουν πέσει στην μάχη της τηλεθέασης και δεν πρόκειται να… υποχωρήσει κανείς, μέχρι τελικής πτώσεως !

Ετσι και η χθεσινή μέρα ήταν μία μέρα που είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί απ ΄ότι διαπίστωσα νωρίς-νωρίς βλέποντας το ραβασάκι της AGB – Nielsen, η ψαλίδα των μετρήσεων έκλεισε ακόμα περισσότερο ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά και Χρήστο Φερεντίνο και Σίσσυ Χρηστίδου, πράγμα που επιβεβαιώνει την αίσθηση που έχω, πως η φετινή χρονιά όσο αφορά στα πρωινά, θα είναι μία χρονιά εκπλήξεων και πολλών ανατροπών, μέχρι την στιγμή που θα έρθει η ώρα για να βγει ο μεγάλος νικητής.

Χθες ,λοιπόν, η πρωτιά του “Πρωινού ΑΝΤ1” συνεχίστηκε, μόνο που προηγήθηκε του “Πρωινού Mou”, μόλις με… μία μονάδα διαφορά στο γενικό σύνολο, σημειώνοντας ποσοστό τηλεθέασης 22,2%, έναντι του 21,1% που έκανε το Mega.

Το “Πρωινό ΑΝΤ1” τα κατάφερε να προηγηθεί ,όμως, και στα νεανικά κοινά, σημειώνοντας ποσοστό τηλεθέασης 23,8%, με το “Πρωινό Mou” να ακολουθεί με 21,3%.

Βέβαια, η μεγάλη έκπληξη δεν ήταν η οριακή διαφορά που σημειώθηκε στις τηλεθεάσεις των δύο πρωινάδικων ! Η μεγάλη έκπληξη και ανατροπή, ήταν η επίσης μεγάλη νίκη της Πόπης Τσαπανίδου. Το “ΣΚΑΙ Τώρα” στον ΣΚΑΙ, δεν έπαιξε απλώς δυνατά στους πίνακες τηλεθέασης και δεν έκανε απλώς δύσκολη την ζωή των δύο τηλε-μονομάχων του Mega και του ΑΝΤ1, αλλά κατάφερε λόγω των τραγικών γεγονότων στο κέντρο της Αθήνας, να εκτοξευθεί στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης της AGB – Nielsen, σημειώνοντας κατά μέσο όρο ποσοστό 24,7% και στα νεανικά κοινά 25,9% !

Read More

And More