Τι έκαναν χθες οι πρωινοί τηλε-μονομάχοι ; Η επικαιρότητα έφερε τα πάνω-κάτω στα πρωινάδικα ;

Οι σημαντικές πολιτικές εξελίξεις και η φλέγουσα ειδησεογραφική επικαιρότητα, εισέβαλλαν για ακόμα μία μέρα στα πρωινά πλατό της ψυχαγωγίας και έφεραν τα πάνω-κάτω ! Ετσι και χθες τόσο το Mega και το “Πρωινό Μou”, όσο και το “Πρωινό ΑΝΤ1”, ήταν στον αέρα μετ ΄ (δημοσιογραφικών) εμποδίων !

Παρόλα αυτά και το πρωινό της Τετάρτης ήταν ένα πρωινό νίκης για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, μιας και το Mega κατάφερε να σκαρφαλώσει στο υψηλότερο σκαλί τηλεθέασης, κερδίζοντας κατά μέσο όρο 24,6%, αφήνοντας αρκετά πιο πίσω τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου, οι οποίοι στο σύνολο έφτασαν το 19,0%.

Την ίδια ώρα δυνατά στην κούρσα της τηλεθέασης έμπαινε και η Πόπη Τσαπανίδου με το “ΣΚΑΙ Τώρα”, το οποίο άγγιξε το 15,9%, ενώ πολύ καλά τα πήγε και το “Εδώ και Τώρα” του Alter με 15,5%

Οσο αφορά στα νεανικά κοινά; Εδώ το “Πρωινό Mou” κατάφερε να επιβληθεί του “Πρωινού ΑΝΤ1” σημειώνοντας περίπου οκτώ ολόκληρες μονάδες διαφορά ! Το Mega ,λοιπόν, επικράτησε του ανταγωνισμού με 26,8%, ενώ ο ΑΝΤ1 κινήθηκε γύρω στο 18,5% !

Η Πόπη Τσαπανίδου τώρα, δεν τα κατάφερε στα νεανικά κοινά να εκτοπίσει το “Εδώ και Τώρα” και έτσι το δικό της κομμάτι από την πίτα της τηλεθέασης ήταν ένα 13,6%, ενώ το Alter έφτασε μέχρι και το 15,9% !

Read More

And More