Τι έκαναν χθες οι πρωινοί τηλε-μονομάχοι ; Ο κόσμος ψήφισε ενημέρωση ή ψυχαγωγία ;

Μετά από αρκετές μέρες – λόγω φυσικά των πολιτικών εξελίξεων που είχαν σαν αποτέλεσμα να διαμορφωθεί και ανάλογα η πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη – χθες οι τηλε-μονομάχοι του Mega και του ΑΝΤ1, διασταύρωσαν και πάλι τα ξίφη τους. Ναι, μετά από αρκετές μέρες χθες ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, ήρθαν για ακόμα μία φορά σε… μετωπική σύγκρουση με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου.

Ετσι , έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε για το πως ακριβώς μοιράστηκε η πίτα της τηλεθέασης, μιας και εκτός των πρωινών, στις τηλεοπτικές επάλξεις βρίσκονταν και οι δημοσιογραφικές εκπομπές , “Συμβαίνει Τώρα” της ΝΕΤ και “ΣΚΑΙ Τώρα” του ΣΚΑΙ, οι οποίες εννοείται πως παρακολούθησαν για ακόμα μία μέρα τις καταιγιστικές, πολιτικές εξελίξεις.

Οι τηλεθεατές ,λοιπόν, χθες ψήφισαν ενημέρωση ή ψυχαγωγία ; Γιατί κάτι μου λέει πως την φετινή χρονιά λόγω επικαιρότητας και… ιστορικών, πολιτικών εξελίξεων η μάχη στην πρωινή ζώνη δεν θα είναι ανάμεσα στα δύο ζευγάρια του Mega και του ΑΝΤ1, αλλά θα είναι ανάμεσα στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία.

Εχουμε και λέμε… Και αυτή την Τρίτη το “Πρωινό Mou” κατάφερε να σκαρφαλώσει στην υψηλότερη θέση του πίνακα τηλεθέασης, σημειώντας κατά μέσο όρο 23,9%. Και αμέσως μετά έχουμε την έκπληξη, όπου δεν ακολουθεί το “Πρωινό ΑΝΤ1”, αλλά το “ΣΚΑΙ Τώρα”, μιας και η Πόπη Τσαπανίδου κατάφερε να εκτοπίσει τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου στην τρίτη θέση. Το “ΣΚΑΙ Τώρα” κέρδισε στο σύνολο 16,2% και σε απόσταση αναπνοής το “Πρωινό ΑΝ1” το 16,1% ! Τέλος, πολύ καλά τα πήγε και το “Συμμβαίνει Τώρα”, μιας και η Μαρία Σαράφογλου κατάφερε κι αυτή να κερδίσει ένα σημαντικό κομμάτι από την πίτα της AGB – Nielsen το οποίο μεταφράζεται σε 14,4% στο σύνολο.

Read More

And More