Τι έκαναν χθες τα… πρωινά μας ;

Ξέρετε ποιος είναι ο φετινός μεγάλος καθημερινός εφιάλτης των πρωινάδικων ; Τα… σαπούνια του Star ! Ναι, ναι, οι καθημερινές σαπουνόπερες του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς, έχουν καταφέρει από τον Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα, να δημιουργήσουν μεγάλο… μπατακλάν στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη, κάνοντας δυνατά, πολύ δυνατά παιχνίδι.

Από την μία η “Κορίνα, η αγριόγατα” και από την άλλη η “Μαρία, ο άγγελός μας”, ήρθαν φέτος στους δέκτες μας, βάζοντας τα πόδια των πρωινών κα-νο-νι-κά σε ένα παπούτσι, αφού πολλές είναι οι φορές που αν δει κανείς τις τηλεθέασεις, τα σαπούνια είναι εκείνα που κυριαρχούν είτε στην δεύτερη είτε στην τρίτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης, εκτοπίζοντας ώρες – ώρες και το “10 με 1 μαζί” ,αλλά και τον “Καφέ με την Ελένη”.

Για παράδειγμα χθες, η Ελένη Μενεγάκη (παρά το γεγονός ότι ήταν του Αγίου Βαλεντίνου και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν να δουν για το αν η ξανθιά παρουσιάστρια το… γιορτάζει) έκοψε το νήμα της τηλεθέασης τελευταία, τουτέστιν τέταρτη όσο αφορά στο σύνολο των μετρήσεων του “Καφέ”, αφού τρίτη βγήκε η “Μαρία” και βγήκε με άνεση ! Βέβαια, χθες ο “Καφές” της Ελένης έγινε λιγάκι πιο γλυκός, μιας και ήταν αρκετά ανεβασμένα τα ποσοστά τηλεθέασης των νεανικών κοινών.

Πάμε ,λοιπόν, να δούμε αναλυτιότερα, το πως μοιράστηκε η πίτα της τηλεθέασης…

Πρωινό Μοu – Mega : 23,1% στο σύνολο και 24,3% στα νεανικά κοινά

10 με 1 μαζί – ΑΝΤ1 : 17,0% στο σύνολο και 14,0% στα νεανικά κοινά

Καφές με την Ελένη – Alpha : 13,9% στο σύνολο και 18,1% στα νεανικά κοινά

Μαρία Αγγελέ μου – Star : 14,6% στο σύνολο και 17,0% στα νεανικά κοινά

Read More

And More