Τι έκαναν χθες τα… πρωινά μας ;

Τι έκαναν χθες τα… πρωινά μας ; | tlife.gr
Η μάχη στα πρωινά τηλε-χαρακώματα καλά κρατεί… Οι μονομάχοι των πρωινάδικων καθημερινά κατεβαίνουν στον… πόλεμο, επιστρατεύοντας όλα τους τα όπλα, προκειμένου να τα καταφέρουν και να κερδίσουν την μάχη, ή αν δεν την κερδίσουν να φύγουν έστω με ψηλά το κεφάλι, έχοντας σημειώσει ικανοποιητικές επιδόσεις κατά την διάρκειά της.

Τι έγινε τώρα στην χθεσινή αναμέτρηση; Το «Πρωινό Μou» εξακολουθεί να είναι η εκπομπή εκείνη που σταθερά καταφέρνει να υπερισχύει των αντιπάλων της και μοιραία να απολαμβάνει τις δάφνες της νίκης της. Ετσι, χθες το πρωινάδικο του Mega έκοψε πρώτο το νήμα της τηλεθέασης με 23,8% στο σύνολο και 24,9% στα νεανικά κοινά.

Στην δεύτερη θέση συναντάμε το «10 με 1 μαζί» του ΑΝΤ1, όπου χθες τα αγόρια κατάφραν στο σύνολο να τα πάνε αρκετά συμπαθητικά αγγίζοντας το 15,1%, ενώ στα νεανικά ήταν πιο πεσμένοι, φτάνοντας το 12,3%. Ο «Καφές με την Ελένη» αντιθέτως, ήταν ανεβασμένος στα νεανικά χαρίζοντας στην Ελένη Μενεγάκη ένα ωραιότατο 17,5%, ενώ στο σύνολο η εκπομπή μόλις και μετά βίας έπιασε το 12,5%.

READ more