Τι έκαναν χθες τα… πρωινά μας ;

Γκαντεμιά ! Μεγάλη γκαντεμιά… Για ποια γκαντεμιά σας μιλάω; Για την γκαντεμιά που έχει να κάνει με το γεγονός πως ο μεγάλος νικητής του “Big Brother” είναι μόνο… ένας ! Ναι,ναι δυστυχώς είναι μόνο ένας, οπότε και το τηλεοπτικό θαύμα, κρατάει μόνο για μια μέρα… Βέβαια απο την άλλη θα μου πείτε, δεν είναι και για… χόρταση ! Και η μία μέρα στην κορυφή μετά απο καιρό δεν είναι και λίγο… Μία χαρά βάλσαμο είναι για να παρηγορηθείς για λίγο και για να πάρεις τα πάνω σου ξεκολλόντας απο την τρίτη θέση ! Ισως, γι ΄αυτό και το συγκεκριμένο βάλσαμο επιλέχθηκε και σήμερα για να… γιατρέψει τις τηλεοπτικές πληγές.

Ο λόγος ; Ο λόγος τόση ώρα για τον “Καφέ με την Ελένη” όπου η εκπομπή μετά την νίκη της την Δευτέρα το πρωί στους πίνακες τηλεθέασης με καλεσμένο στο στούντιο τον νικητή του “Μεγάλου Αδελφού”, Γιάννη Φουκάκη, ήρθε και… ξεφούσκωσε πάλι και του κόπηκε το καιμάκι, κατρακυλόντας χθες όσο αφορά στις τηλεθέασεις του συνόλου της εκπομπής. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη νικήθηκε στο σύνολο της τηλεθέασης μέχρι και απο την “Μαρία άγγελέ μου” του Star !

Ετσι, δεν δυσκολεύτηκε πολύ να αποφασίσει να έχει και πάλι σήμερα δίπλα της τον Γιάννη Φουκάκη, αυτή την φορά για να της μιλήσει για την φιλία του με τον Γιώργο ! Και αν τα νούμερα πάρουν και σήμερα για τα καλά την ανηφόρα ; Προβλέπω να δούμε πολλά ακόμη τηλεοπτικά επεισόδια με τις ριαλιτο-περιπέτειες του Γιάννη ! Μην σας πω, πως έτσι θα φτάσουμε μέχρι και Ιούνιο… Αρκεί να πουλάει !

Πάμε να δούμε ,όμως, αναλυτικά τι έκαναν τα πρωινά μας …

“Πρωινό Μou” : 23,2% στο σύνολο και 24,4% στα νεανικά κοινά

“10 με 1 μαζί” : 13.3% στο σύνολο και 11,3% στα νεανικά κοινά

«Καφές με την Ελένη» : 12.6% στο σύνολο και 17,9% στα νεανικά κοινά

“Μαρία άγγελέ μου” : 13,1% στο σύνολο και 17,0% στα νεανικά κοινά

Read More

And More