Τι έκαναν χθες τα… πρωινά μας ;

Η μάχη στα πρωινάδικα καλά κρατεί… Αν νομίζετε πως επειδή η σεζόν έχει προχωρήσει αρκετά και έχει φανεί πια στον τηλεοπτικό ορίζοντα σε μεγάλο βαθμό το ποια θα είναι η κατάταξη των πρωινάδικων στο τέλος της σεζόν στους πίνακες τηλεθέασης ,έχουν εγκαταλείψει οι πρωταγωνιστές της και τα τηλεοπτικά όπλα, απατάσθε.

Κάθε μέρα η μάχη στα πρωνά τηλε-χαρακώματα γίνεται όλο και σκληρότερη και απαιτεί, αντοχές. Ετσι, και η χθεσινή μέρα ήταν μία μέρα έντονου ανταγωνισμού. Μάλιστα; Οσο αφορά στην κατάταξη, υπήρξαν και εκπλήξεις και ανατροπές ! Τι εννοώ μ ΄αυτό ; Η σαπουνόπερα του Star , “Μαρία, άγγελέ μου”, κατάφερε να σκαρφαλώσει στα νεανικά κοινά μέχρι και την τρίτη θέση, εκτοπίζοντας τους Καραμερο-Χαριτάτους στην τέταρτη !

Πάμε να δούμε ,όμως, το πως τερμάτισαν χθες τα πρωινά μας ! Το “Πρωινό μου” έκανε στο μέρο όρο ποσοστό τηλεθέασης 24,7% και στα νεανικά κοινά 26,1%, αν και κανείς θα περίμενε να έχει πιο εντυπωσιακές επιδόσεις ,λόγω του Κυριακάτικου τελικού του “Just the two of us” .

Aμέσως μετά ακολουθεί το “10 με 1 μαζί” με 14,4% στο σύνολο και 9,7% στα νεανικά κοινά, ενώ ο “Καφές με την Ελένη”, έκανε αντίστοιχα 14,0% στο σύνολο και 17,0% στα νεανικά κοινά. Οσο για το ποιες ήταν και οι επιδόσεις της “Μαρίας” ; Στο σύνολο έφτασε το 9,4% και στα νεανικά το 12,3%.

Read More

And More