Τι έκαναν χθες τα… πρωινά μας ;

Το χθεσινό πρωινό για τα… πρωινά μας δεν ήταν συνηθισμένο ! Ναι, δεν ήταν συνηθισμένο γιατί υπήρξε πραγματικά ανατροπή στο πρωινό τηλεοπτικό σκηνικό. Και αυτή η ανατροπή αυτή την φορά ήρθε απο την πλευρά των Καραμερο-Χαριτάτων !

Ναι, κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας τα αγόρια του ΑΝΤ1, μάλλον κατάφεραν να βρουν τον παλιό, καλό τηλεοπτικό τους εαυτό και να κάνουν απολαυστικό τηλεοπτικό παιχνίδι, με αποτέλεσμα ; Με αποτέλεσμα από εκεί που το δίδυμο του Mega δεν το περίμενε, δέχτηκε ισχυρές – ισχυρότατες πιέσεις !

Ετσι, χθες κατά την διάρκεια του “Πρωινού Μou” και του “10 με 1 μαζί” ,είδαμε κάποιες στιγμές η αναμέτρηση των δύο εκπομπών για τα… μάτια της AGB να γίνεται κανονικό ντέρμπι. Βέβαια, στο τέλος ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έκοψαν πρώτοι το νήμα της τηλεθέασης, όμως, ο Σπύρος και ο Γιώργος ακολούθησαν στην δεύτερη θέση με αισθητά ανεβασμένο τον μέσο όρο τηλεθέασης της εκπομπής τους. Οσο για την Ελένη Μενεγάκη ; Κλασικά ο “Καφές” της ήρθε τρίτος στην κατάταξη.

Ετσι, έχουμε και λέμε, το “Πρωινό Μou” τερμάτισε χθες με 21,4% μέσο όρο, το “10 με 1 μαζί” με 17,3% και ο “Καφές με την Ελένη” με 12,6%.

Read More

And More