Τι έκαναν χθες τα… πρωινά μας ;

Ακόμα μία σκληρή μάχη έδωσαν χθες τα πρωινάδικα για τα μάτια της AGB ! Και μάλιστα; Κυρίως χθες η μάχη αυτή ήταν μέχρι τελικής πτώσεως ! Ναι, οι πρωινοί μονομάχοι τα βρήκαν σκούρα, πολύ σκούρα αυτή την Τρίτη που μας πέρασε, με αποτέλεσμα ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός να χτυπήσει κόκκινα.

Ετσι, αν εξαιρέσει κανείς το “Πρωινό Μou” που σταθερά για ακόμα μία μέρα έκοψε πρώτο το νήμα της τηλεθέασης, τόσο τα αγόρια του ΑΝΤ1, όσο και η Ελένη Μενεγάκη, ένιωσαν την καυτή ανάσα του αντιπάλου τους στον λαιμό τους και μάλιστα ; Τελικά δεν τα κατάφεραν να σταθούν στο τηλεοπτικό τους ύψος !

Η “Μαρία Αγγελέ μου” οδήγησε με μεγάλη άνεση τόσο το “10 με 1 μαζί”, όσο και τον “Καφέ με την Ελένη”, όχι στον… Παράδεισο, αλλά στην… Κόλαση ! Οπως καταλαβαίνετε, η καθημερινή σαπουνόπερα του Star τους βγήκε με… κόκκινο
και είχαμε τηλεοπτικά δράματα. Ετσι, όσο αφορά στο σύνολο των επιδόσεων των πρωινάδικων χθες, μετά το “Πρωινό Μou” στην δεύτερη θέση δεν βρίσκονται ούτε οι Καραμερο-Χαριτάτοι, ούτε η Ελένη Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η “μαρία” του Star με ποσοστό τηλεθέασης, 14,7% ! Ντόιιινγκ…

Οπότε η κατάταξη των χθεσινών πρωινών εκπομπών είχε ως εξής… Το “Πρωινό Μou” έκανε 23,8% στό σύνολο και 24,0% στα νεανικά κοινά. Το “10 με 1 μαζί” 13,0% και 12,4% στα νεανικά κοινά και ο “Καφές με την Ελένη” 10,8% στο σύνολο και 14,7% στα νεανικά κοινά.

Συμπέρασμα ; Μεγάλος πρωινός νικητής χθες ήταν το Star που όσο αφορά στο σύνολο της τηλεθέασης και όχι τα επιμέρους κοινά, με ένα απλό, καθημερινό “σαπούνι” που δεν τους κοστίζει σχεδόν τίποτα, κατάφερε να εκθρονίσει τα ακριβά πρωινάδικα με τα… χρυσά συμβόλαια και να τους κάνει την τηλεοπτική ζωή τους… πατίνι !

Read More

And More