Τι έκαναν χθες τα… πρωινά μας και πως μοιράστηκε η πίτα της τηλεθέασης στο prime – time ;

Μέρα… χλιαρού ενδιαφέροντος μπορώ να σας πω, πως ήταν η χθεσινή απο πλευράς τηλεθέασης… Μέρα χλιαρού ενδιαφέροντος, μιας και δεν είχαμε ούτε νέες… αφίξεις, ούτε μεγάλα τηλεοπτικά ντέρμπι, ούτε πολυαναμενόμενα προγράμματα.

Το μόνο το οποίο αξίζει ίσως να σχολιάσουμε ιδιαιτέρως, είναι το γεγονός πως το “Πάμε Πακέτο” της Βίκυς Χατζηβασιλείου, τώρα που έγινε δίωρο, άρχισε να πιάνει και καλύτερες επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Στα πρωινά μας τώρα, υπήρξε χθες μία ανατροπή… Και αυτή η ανατροπή δεν ήταν άλλη από τον “Καφέ με την Ελένη” που όσο αφορά στα νεανικά κοινά του, λίγο έλειψε να χτυπήσει μέχρι και… πρωτιά, θυμίζοντάς μας παλαιότερες τηλεοπτικές εποχές.

Ας ξεκινήσουμε να δούμε αναλυτικότερα τα ποσοστά τηλεθέασης της πρωινής ζώνης… Το “Πρωινό Μou” εννοείται πως έρχεται πρώτο στο σύνολο μκε 24,6%, ενώ πρωτιά πετυχαίνει και στα νεανικά κοινά με 25,8%. Στην συνέχεια την σκυτάλη της τηλεθέασης την παίρνει το “10 με 1 μαζί” με 15,5% στο σύνολο και 10,9% στα νεανικά κοινά, ενώ ο “Καφές με την Ελένη” στο σύνολο φτάνει μέχρι και 13,1%, ενώ… φουσκώνει για τα καλά στα νεανικά – όπως σας είπα άλλωστε και πιο πάνω – κερδίζοντας ένα ωραιότατο 20,6%.

Στην βραδινή ζώνη τώρα, η πίτα της τηλεθέασης ανάμεσα στα κανάλια μοιράστηκε ως εξής :

Η ζωή της άλλης – Mega : 40,6%

Πάμε Πακέτο – Alpha : 26,0%

Οικογενειακές Ιστορίες (Ε) – Alpha : 24,0%

Ευτυχισμένοι Μαζί (Ε) – Mega : 24,1%

Η γενιά των 592 ευρώ – Mega : 16,0%

Ξένη Ταινία : “Ο Μονομάχος” – Star : 11,6%

Ελληνική σειρά (Ε) – ΑΝΤ1 : 4,2%

Ξένη Ταινία : Τροπική Καταιγίδα – ΑΝΤ1 : 4,9%

Read More

And More