Τι έκαναν χθες τα… πρωινά μας και πως μοιράστηκε η πίτα της τηλεθέασης στο prime-time ;

Το ραβασάκι της AGB κυκλοφόρησε… πουρνό-πουρνό και άλλοι κλαίνε και άλλοι γελάνε στα κανάλια… Η χθεσινή μέρα είχε τηλεοπτικό ενδιαφέρον και το πρωί, αλλά και το βράδυ. Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί σίγυρα έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε το τι… πουλιά έπιασε στους πίνακες τηλεθέασης της AGB ο “Καφές με την Ελένη”, όταν η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε χθες να αναφερθεί διεξοδικά στην συνέντευξη που έδωσε στο “Life and style” μετά από ενάμιση χρόνο και να μιλήσει τόσο για τον χωρισμό της, όσο και για την νέα της σχέση.

Οσο έχει να κάνει τώρα με το βράδυ κι εκεί υπάρχει ένα σχετικό σασπένς – καλά όχι ότι θα πεθάνουμε και από την αγωνία μας, απλώς λέμε τώρα – λόγω του ότι αυτή την Τετάρτη είχαμε μία νέα τηλεοπτική άφιξη. Είχαμε την πρεμιέρα του Εκτορα Μποτρίνι με το νέο κουζινο-ριάλιτι του Alpha. Το κέρδισε άραγε το στοίχημα της τηλεθέασης ;

Ξεκινώντας ,λοιπόν, από το πρωί, έχω να σας πω, πως χθες συγκεκριμένα που η Ελένη έκανε λόγο για την πολυαναμενόμενη συνέντευξη που έδωσε, ήταν μία μέρα που όχι μόνο ο “Καφές” της δεν κατάφερε να κάνει την διαφορά, αλλά δεν τα πήγε καλά, ούτε καν στα νεανικά κοινά, εκεί όπου κάποιες μέρες πραγματικά σημειώνει μία αξιόλογη πορεία.

Χθες ,λοιπόν, ο “Καφές” της Ελένης δεν τράβηξε την ανηφόρα της AGB, την ώρα που το “Πρωινό Μou” απογειώθηκε στους πίνακες τηλεθέασης και στο σύνολο αλλά και στα νεανικά κοινά, ενώ αισθητά ανεβασμένο ήταν μέχρι και το “10 με 1 μαζί” !

Αναλυτικότερα ,λοιπόν, έχουμε και λέμε… Το “Πρωινό Μou” θριάμβευσε με 28.3% μέσο όρο και 29,8% στα νεανικά κοινά, το “10 με 1 μαζί” έφτασε το 17.1% στον μέσο όρο και 14,3% στα νεανικά κοινά και ο “Καφές με την Ελένη” κατάφερε μόλις και μετά βίας να αγγίξει το 9.8% κατά μέσο όρο και 13,2% στα νεανικά κοινά .

Στο praim -time τώρα, όπως σας είπα και πιο πριν, είχαμε μία πρεμιέρα. Είχαμε την πρεμιέρα του Εκτορα Μποτρίνι με το “Botrini ‘s Project”, η οποία δεν μπορώ να πω, πως κατάφερε να τα… σπάσει από πλευράς πάντα τηλεθέασης. Για πρεμιέρα, οι επιδόσεις του Εκτορα ήταν πολύ… χλιαρές και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν τις επιδόσεις που έχει σημειώσει κατά καιρούς , “Ο εφιάλτης στην κουζίνα”. Το νέο ,λοιπόν, κουζινο-ριάλιτι του Alpha, κυμάνθηκε στο 12,1% ,ενώ για ακόμα μία Τετάρτη σάρωσαν το “50-50”, οι “Ράδιο Αρβύλα”, η “Ζωη της άλλης” ,αλλά και το “Πλάκα κάνεις” στα νεανικά κοινά.

Πιο συγκεκριμένα η πίτα της τηλεθέασης μοιράστηκε ως εξής…

“50-50” – Mega : 41,8%

“Η ζωή της άλλης” – Mega : 40,5%

“Ράδιο Αρβύλα” – ΑΝΤ1 : 30,4%

“Πλάκα Κάνεις” – ΑΝΤ1 : 19,0%

Οικογενειακές Ιστορίες (Ε) – Alpha : 14,9%

“Botrini’ s Project” – Alpha : 12,1%

“Steps” – ΑΝΤ1 : 11,3%

“Σπίτι απ ΄την αρχή” – ΑΝΤ1 : 10,1%

“Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα” – ΝΕΤ : 9,1%

Ξένη Ταινία – Star : 7,9%

Read More

And More