Τι έκαναν χθες τα πρωινά μας και πως μοιράστηκε η πίτα της τηλεθέασης στο prime-time ;

Περίεργη μέρα η χθεσινή όσο αφορά στα πρωινά μας… Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί μάλλον κάνατε την… τηλε-επανάστασή σας και κλείσατε τις τηλεοράσεις σας και πήγατε για καφεδάκι. Αποτέλεσμα; Ολοι οι τηλεοπτικοί πρωινοί καφέδες να μην… φουσκώσουν σαν άλλες μέρες !

Με άλλα λόγια ; Οι επιδόσεις των πρωινών τηλεμονομάχων κινήθηκαν σε εντελώς μέτρια επίπεδα ! Και για του λόγου το αληθές ; Το “Πρωινό mou” έκανε μέσο όρο 21,9%, ενώ στα νεανικά κοινά κατρακύλησε στο 16,7%, το “10 με 1 μαζί” στο σύνολο έκανε 12,5% και στα νεανικά κοινά μόλις 10,2% και ο “Καφές με την Ελένη” στο σύνολο έφτασε το 12,1% ξεκολλόντας από τα μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης της Δευτέρας, ενώ πραγματικά ήταν ανεβασμένος στις ηλικίες από 15 μέχρι και 44, όπου έκανε το πολύ καλό 19,5%. Για την ακρίβεια, πρόκειται για την μοναδική χθεσινή επίδοση που μας επιφύλλασε κάποια ανοδική έκπληξη.

Στο prime-time τώρα, μάλλον δεν θα σας πω κάτι που δεν ξέρετε ! Της… Τρίτης έγινε κανονικά, κανονικότατα για ακόμα μία εβδομάδα με τον Αι-Λάκη της Κάντζας να κάνει το θαύμα του στους πίνακες τηλεθέασης. Ο Λάκης Λαζόπουλος και το “Τσαντίρι” του, καθήλωσαν και πάλι τους τηλεθεατές, χαρίζοντας στον Alpha το απίστευτο και όμως πραγματικό ποσοστό του 46,5%.

Κατά τα άλλα; Χθες ήταν λιγάκι πεσμένο και το “Ράδιο Αρβύλα”, όπου ο μέσος όρος του έφτασε το 23,0%, ενώ πάνω από την βάση του 20,0%, το μοναδικό πρόγραμμα που επίσης τα κατάφερε να φτάσει, είναι η επανάληψη των τρισάθλιων “Οικογενειακών Ιστορίων” του Alpha, οι οποίες κέρδισαν ένα 22,4%.

Για όσους λατρεύουν δε την στρογγυλή θεά, να σας πω, πως ο αγώνας ανάμεσα στην Μάντσεστερ και την Τσέλσι στο Mega έκανε κατά μέσο όρο 18,3% και η Σούπερ Μπάλα 10,4%. Κατά τα άλλα η ελληνική σειρά του ΑΝΤ1΄, “Χωρίς Ορια” τσίμπησε ένα 14,4% , ο “Αθέατος Κόσμος” του Κώστα Χαρδαβέλλα στο Alter ένα 11,5%, η ξένη ταινία του Star 7,0%, όπως 7,0% έκανε και η σειρά του καναλιού της κάτω Κηφισιάς , “The Mentalist” .

Read More

And More