Τι έκαναν χθες τα… πρωινά μας και πως μοιράστηκε η πίτα της τηλεθέασης στο prime-time ;

Της… Τρίτης έγινε για ακόμα μία φορά με τον Λάκη Λαζόπουλο ! Ο Λάκης ήρθε και είχε πολλά κέφια, αλλά και καλή παρέα ! Το “Τσαντίρι” με καλεσμένους τον Γιάννη Ζουγανέλη και την κόρη του Ελεονώρα, ήρθε και… απογειώθηκε στους πίνακες τηλεθέασης, κάνοντας… σκόνη και θρύψαλα τον ανταγωνισμό.

Μέχρι και ο πραγματικά πολύ σημαντικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στην Ρεάλ και την Τότεναμ έφαγε… γκολ από τον Αι-Λάκη της Κάντζας ! Ετσι, όπως καταλαβαίνετε, το μοναδικό ουσιαστικό ενδιαφέρον που υπάρχει για την χθεσινή βραδιά, είναι το ενδιαφέρον που εστιάζεται γύρω από το “Τσαντίρι” ,το οποίο έκανε κατά μέσο όρο 49,8%, τινάζοντας την μπάνκα της AGB στον αέρα !

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας τώρα στο Mega μόλις και μετά βίας έκανε 18,3%, ενώ στην δεύτερη θέση του πίνακα τηλεθέασης συναντάμε το “Ράδιο Αρβύλα” του ΑΝΤ1 με 23,1%. Οσο για το τι κομμάτι της πίτας πήραν τα υπόλοιπα κανάλια ; Ηταν κομμάτι… μικροσκοπικό !

Η ελληνική σειρά του ΑΝΤ1, “Χωρίς Ορια”, έπιασε… πάτο αγγίζοντας το 12,6%, ενώ και η ξένη ταινία στο Star “Κόκκινη Γωνία” ,κινήθηκε σε μονοψήφια επίπεδα, κερδίζοντας με το… ζόρι ένα 5,8% !

Οσο για το τι έγινε με τα… “πρωινά μας” ; Το “Πρωινό μου” έκοψε κλασικά πρώτο το νήμα με 22,4% στο σύνολο και 22,4% στα νεανικά κοινά, ενώ αισθητά ανεβασμένοι είναι και οι Καραμερο-Χαριτάτοι με 17,6% στο σύνολο και 11,0% στα νεανικά κοινά, ενώ ο “Καφές με την Ελένη” κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα όσο αφορά στο σύνολο κάνοντας 10,5%, ενώ πολύ καλές ήταν οι επιδόσεις της Ελένης στα νεανικά κοινά, μιας και κέρδισε ένα ωραιότατο 19,7% !

Read More

And More