Τι εκπλήξεις ανακάλυψε το Πλαίσιο στο μεγαλύτερο συνέδριο για την τεχνολογία;

Σε μία από τις σημαντικότερες και πιο διαχρονικές διεθνείς διοργανώσεις για τα τεχνολογικά μέσα παρευρέθηκε για ακόμη μια χρονιά το Πλαίσιο, το οποίο και φέτος έδωσε το “παρών” στη μεγαλύτερη συνάντηση mobile τεχνολογίας που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη -την παγκόσμια πρωτεύουσα των κινητών! Μέσα, λοιπόν, από τη συμμετοχή του Πλαισίου στο MWC 2018 (Mobile World Congress), μπορούμε κι εμείς να γνωρίσουμε όλες τις εξελίξεις στα νέα και αναπτυσσόμενα δεδομένα!

Μέσα στις τέσσερις ημέρες που διήρκεσε το μεγαλύτερο συνέδριο της βιομηχανίας κινητής τηλεφωνίας, όπου παρουσίασαν τη δουλειά τους οι κορυφαίοι κατασκευαστές, πάροχοι, πωλητές και χειριστές συστημάτων, η ομάδα του Πλαισίου περπάτησε στα μονοπάτια της Las Ramblas, επισκέφτηκε τη Fira Barcelona-Montjuic και είδε όλες τις νέες mobile τεχνολογίες! Καλεσμένοι στο επίσημο Galaxy S9/S9+ unpack, οι απεσταλμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη λειτουργία Super Slow Motion της ναυαρχίδας της Samsung.

Οι εκπλήξεις που τους περίμεναν, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς το Πλαίσιο βρέθηκε στην αναβίωση του Nokia 8110 4G και γνώρισε το Sony Xperia XZ2 με την κάμερα Motion Eye που είναι η πρώτη παγκοσμίως με δυνατότητα βιντεοσκόπησης 4Κ HDR και δυνατότητα λήψης Super Slow Motion στα 960 fps!

Τις εντυπώσεις στο Mobile World Congress 2018 κέρδισε η τεχνολογία οδήγησης 5G της Qualcomm, αφού παρουσίασε τα πλεονεκτήματα και το μέλλον των διασυνδεδεμένων/αυτόνομων οχημάτων, βασισμένων στην Qualcomm Automotive Platform. Το Πλαίσιο πήγε και μια βόλτα στο διαστημικό σταθμό ISS, μέσω της HP, και ενημερώθηκε για τα μελλοντικά σχέδιά της γύρω από τα διαστημικά ταξίδια.

Παράλληλα, η Huawei παρουσίασε ένα υπερφορητό laptop με χαρακτηριστικά που το κάνουν αυτή τη στιγμή το πιο ισχυρό “μικρό” στον πλανήτη και το Πλαίσιο ήταν εκεί για να μάθει τα πάντα από κοντά! Από αυτή τη “γιορτή” της τεχνολογίας δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και η Intel, η οποία διαδραματίζει πλέον καταλυτικό ρόλο στην ανάπτυξη της τεχνολογίας 5G!

Read More

And More