Τι έπαθε στο πρόσωπο η διάσημη τραγουδίστρια;

Πολλές γυναίκες που πλησιάζουν τη δεκαετία των ’60, καταφεύγουν σε πλαστικές επεμβάσεις προσπαθώντας να γυρίσουν πίσω τα χρόνια. Εξαίρεση σε αυτό το φαινόμενο φυσικά, δεν κατάφερε να αποτελέσει η 57χρονη τραγουδίστρια, Cindy Lauper.

Ο φακός την απαθανάτισε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες κι οι εκφράσεις του προσώπου της, έδειχναν ότι υποφέρει. Νιώθοντας έντονη αμηχανία και χωρίς ίχνος make-up στο πρόσωπό της, η ποπ σταρ, προσπαθούσε να κρυφτεί από τις κάμερες και τα φλας.

Η άσχημη κατάσταση του προσώπου της, όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, θα μπορούσε να οφείλεται σε κάποια αντίδρασή του από τη χρήση καλλυντικών ή σε πολύωρη έκθεσή της στον ήλιο. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι της συγκεκριμένης εφημερίδας, υποψιάζονται πως, αυτή η κατάσταση οφείλεται σε κάποιο ”δυνατό” πίλινγκ που έκανε η ίδια, με αποτέλεσμα να ξεφλουδίσει το δέρμα της και να της προκαλέσει ερυθρότητα.

Η εμφάνισή της, προκάλεσε μαγάλη αντύπωση, αφού τέσσερις μέρες νωρίτερα, είχε εμφανιστεί σε εκδήλωση προς τιμήν της στη Νέα Υόρκη, όπου φαινόταν τουλάχιστον, 20 χρόνια νεότερη.

Read More

And More