Τι ετοιμάζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου με τους Onirama;

Μετά από δύο μήνες επιτυχίας, οι Onirama συνεχίζουν στο ατμοσφαιρικό Gotham City Stage. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου & η Σοφία Στρατή θα συμπράξουν επί σκηνής παρουσιάζοντας ένα δυναμικό μουσικό πρόγραμμα.

Οι Onirama παρουσιάζουν για πρώτη φορά σε live stage την Ντορέττα Παπαδημητρίου σε μία εμφάνιση έκπληξη, ενώ η Σοφία Στρατή με τη βελούδινη χροιά της θα δώσει το δικό της στίγμα! Το δυναμικό συγκρότημα παρουσιάζει τις επιτυχίες του καθώς και διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών, στον ανανεωμένο χώρο που ανεβάζει τον πήχη της νυχτερινής διασκέδασης κάθε Παρασκευή και Σάββατο! Ο dj Κωνσταντίνος Βούλγαρης συνεχίζει να ξεσηκώνει με ένα μοναδικό dj set!

/

Το Gotham θυμίζει σκηνικό από film neo-noir. Επιβλητικό, ιδιαίτερο κι αισθησιακό, σε κάθε γωνιά κρύβει ένα καλά κρυμμένο μυστικό διασκέδασης. Ένας ιδιαίτερα σκηνοθετημένος χώρος που αποπνέει τη διαχρονική γοητεία του Guzel με την υπογραφή του Γιάννη Μωράκη και την ανατρεπτικότητα του H.O.P.E. bar (Τίτος Αντύπας).

Η “σκοτεινή” πολιτεία του Gotham City Stage ήδη αποτελεί το hot spot της πόλης με τους Onirama να απογειώνουν το κοινό σε κάθε τους εμφάνιση…

Read More

And More