Τι κάνει σήμερα η Ισαβέλλα Βλασιάδου!

Την γνωρίσαμε μέσα από αγαπημένες σειρές της τηλεόρασης όπως το ρόλο της Ντολόρες στους “Αυθαίρετους”, της Ρόζμαρι στο “Κωνσταντίνου και Ελένης” και της σέξι ηθοποιού που θέλει την Αντιγόνη στους “Δυο Ξένους”. Η Ισαβέλλα Βλασιάδου όμως, πάντα θα είναι το κορίτσι από τα “Άλλα κόλπα” που έλαμψε πλάι στον Βλάση Μπονάτσο.

Τι κάνει όμως τώρα η γνωστή ηθοποιός;

Η Ισαβέλλα είναι εδώ και πολλά χρόνια ερωτευμένη και παντρεμένη με τον αγαπημένος της Παναγιώτη Βασιλαντωνάκη. Το ζευγάρι έχει μαζί έναν γιο, τον 15χρονο πια Παντελή. Μόλις γέννησε μάλιστα, η ηθοποιός είχε αποσυρθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα από τα καλλιτεχνικά πράγματα για να μεγαλώσει τον γιο της.

Το 2011 έκανε μία δυναμική επιστροφή με την επιθεώρηση «Οι σαλταρισμένοι». Την ίδια περίοδο εμφανίστηκε στην τηλεόραση στον ρόλο της Ντέπης στους «Βασιλιάδες». Τότε είχε μιλήσει και στο TLIFE για το αν προλαβαίνει με το φορτωμένο πρόγραμμά της να δει την οικογένειά της: “Αφιερώνω άπειρο χρόνο στον γιο μου και επειδή την προηγούμενη χρονιά δεν δούλευα περνούσαμε πολλές ώρες μαζί. Από τότε που έκανα το παιδί μου έχω αφιερωθεί πολύ σε αυτό και τον έχω μεγαλώσει εγώ. Έχω ασχοληθεί με το σχολείο, τα διαβάσματα του, τις δραστηριότητές του. Φέτος (σ.σ. το 2012), λόγω δουλειάς δεν είμαι συνέχεια εκεί, αλλά θεωρώ πως το παιδί έχει πάρει τις βάσεις του”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά…

Δες εδώ τη συνέντευξη που είχε δώσει το 2012 στο TLIFE

Μετά τη σειρά του Mega, όμως αποσύρεται και πάλι. Σύμφωνα μάλιστα, με δημοσίευμα της espresso, η Ισαβέλλα ασχολείται τα τελευταία χρόνια με την επιχείρηση επίπλων του συζύγου της και με τον γιό της, ενώ συνεχίζει να γράφει και να διασκευάζει σενάρια για σειρές.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει και πάλι δυναμικό comeback και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο σε κωμική σειρά που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ στην Κύπρο…


Read More

And More