Τι κάνει σήμερα η Μiss Υοung 1993 Μελίνα Ζαχαράκη;

Πριν 23 χρόνια κατέκτησε το στέμμα της Miss Young στα καλλιστεία του Ant1 και τώρα ζει πια μόνιμα στην Πάρο. Η Miss Young 1993 Μελίνα Ζαχαράκη που έλαμψε στις πασαρέλες τη δεκαετία του ’90 και συνεργάστηκε με πολλά ονόματα από το χώρο της μόδας, είναι πια υπεύθυνη σε κατάστημα ρούχων στο νησί που αγάπησε από την πρώτη στιγμή που το επισκέφτηκε.

Η Μελίνα, λίγο μετά τα καλλιστεία έκανε και ένα μικρό πέρασμα από την τηλεόραση και παρουσίαζε τη στήλη της μόδας στον “Όμορφο Κόσμο” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και συνεργάστηκε με τον Τρύφωνα Σαμαρά στο ημερολόγιο του. Ωστόσο, τα τελευταία πέντε χρόνια ζει μόνιμα στην όμορφη Πάρο.

“Πάντα μου άρεσε η Πάρος. Για πολλά χρόνια επισκεπτόμουν το νησί για διακοπές και πριν από περίπου τρία χρόνια αγόρασα ένα σπίτι. Τότε ένας φίλος μου, ο Κωνσταντίνος Γερονίκος, μου πρότεινε να αναλάβω το κατάστημα ανδρικών ρούχων και μου φάνηκε πραγματικά πολύ καλή ιδέα. Θα ήμουν στο νησί που αγαπώ, θα απολάμβανα τα πιο ωραία του κομμάτια, τη θάλασσα, τον ήλιο και την ίδια στιγμή θα εργαζόμουν”, είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί στην Αθήνα σε γνωστό στέκι της Αθήνας όπου έγινε reunion των μοντέλων! Τα κορίτσια βρέθηκαν μετά από χρόνια, θυμήθηκαν τα παλιά και διασκέδασαν με την ψυχή τους!

Τώρα όμως, η Μελίνα Ζαχαράκη ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή σεζόν (που συνήθως έχει και πιο αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις) και φυσικά έχει ήδη αρχίσει τις βόλτες στη θάλασσα και τα μπάνια,



Read More

And More