Τι κάνουν τα καταστήματα στο Παρίσι για να… κάνουν εντύπωση; Δες το βίντεο

Ίσως εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν το έχουμε συνηθίσει… Ίσως στο εξωτερικό και μάλιστα στην πόλη της μόδας στο Παρίσι να είναι κάτι συνηθισμένο… Σίγουρα όμως είναι έξυπνο… Περπατώντας στην πιο διάσημη λεωφόρου του Παρισιού την Champs Elysees σίγουρα έχεις να δεις πολλά και ενδιαφέροντα… Σε άλλα θα σταθείς και σε άλλα θα προσπεράσεις.. όταν όμως δεις μαζεμένο κόσμο, δυνατή μουσική χορό και κέφι σίγουρα θα σταματήσεις για να δεις!

Ένα κατάστημα ρούχων γίνεται ξαφνικά πόλος έλξης περαστικών και τουριστών όταν οι υπάλληλοι ξαφνικά αρχίζουν να χορεύουν ως επαγγελματίες χορευτές!

Έβαλαν δυνατά τη μουσική, συγχρονίστηκαν και άρχισαν να χορεύουν! Μάλλον και στην καρδιά του Παρισιού οι δουλειές δεν πάνε και πολύ καλά και όταν οι υπάλληλοι έχουν κέφι και έμπνευση, κάνουν αυτά που θα δεις στο βίντεο!

Οι υπάλληλοι του καταστήματος βρήκαν σίγουρα τον τρόπο τα τραβήξουν τα βλέμματα των περαστικών ! Συμφωνείς;

Μετά το χορό -ταλαντούχοι οι πωλητές πρέπει να ομολογήσουμε- οι περισσότεροι περαστικοί έφυγαν αλλά κάποιοι έμειναν για να δουν τα ρούχα. Όπως και να ΄χει αυτό που ήθελαν το πέτυχαν. Τράβηξαν την προσοχή παρά το γεγονός ότι δίπλα από το κατάστημά τους υπάρχουν οι λαμπερές και πανάκριβες βιτρίνες των καταστημάτων των μεγαλύτερων οίκων μόδας του κόσμου.

Αν έχεις μαγαζί μήπως θα πρέπει να το σκεφτείς;


Read More

And More