Τι κοινό μπορεί να έχουν τα… “Στρουμφάκια” και το Mega ;

«Είναι μακριά ακόμα Παπαστρούμφ» ; Όχι, δεν πρόκειται να σας μιλήσω για την πασίγνωστη παιδική σειρά ! Θα σας μιλήσω για την στρουμφοφανταστική νέα σειρά που ετοιμάζεται στο Mega και θα έχει αυτόν ακριβώς τον τίτλο. Πρόκειται για νεανική κωμωδία, η οποία προορίζεται για το πρόγραμμα της σεζόν 2011-2012 και θα μας αφηγηθεί τις περιπέτειες έξι νέων ανθρώπων, οι οποίοι βλέπουν ολίγον τι, κάπως σουρεαλιστικά την πραγματικότητα.

Το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Χριστόπουλος, την σκηνοθεσία ο Στέργιος Κωνσταντινίδης, ενώ ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι οι πρώτοι που έχουν δώσει ήδη τα χέρια με το κανάλι, για την ολοκαίνουργια αυτή ελληνική παραγωγή που βρίσκεται στα σκαριά.

Και όχι με τα τηλεοπτικά …στρουμφονέα ακόμα δεν έχω τελειώσει, γιατί απ ΄ότι έμαθα, κλείστηκε και ο γυναικείος ρόλος, τον οποίο θα αναλάβει η Γιούλικα Σκαφιδά. Ναι, η γνωστή ηθοποιός δεν πρόλαβε καλά –καλά να αδειάσει τις βαλίτσες της από το «Νησί» και είναι έτοιμη να βάλει μπροστά για νέα τηλεοπτικά ταξίδια.

Μάλιστα, αν και αρχικά είχε αποφασίσει του χρόνου να μείνει τηλεοπτικά εκτός, τελικά άλλαξε γνώμη και είπε το Megaλο «ναι», επειδή λέει αυτός ο ρόλος και αυτή η δουλειά είναι απόλυτα αντίθετη με ότι κάνει φέτος στο «Νησί» και θέλει πάρα πολύ να κληθεί τόσο άμεσα να ερμηνεύσει έναν τόσο κόντρα ρόλο, βουτώντας από το απόλυτο δράμα, ξανά στην καθαρόαιμη κωμωδία.

Read More

And More