Τι λέει η Μ. Χρουσαλά για το πάρτι στο θωρηκτό Αβέρωφ;

Μετά από το μεγάλο σκάνδαλο που ξέσπασε σχετικά με το πάρτι στο θωρηκτό Αβέρωφ, η Μαριέττα Χρουσαλά που πριν λίγες μέρες ντύθηκε νύφη, τα έχει χαμένα.

”Δεν ήταν δικό μου το κάλεσμα. Το ίδιο πάρτι είχε κάνει η ναυτιλιακή εταιρεία του Λέοντα πριν από δύο χρόνια”, είπε η πρώην σταρ Ελλάς σε κάποιον φίλο της. Σύμφωνα με κοντινά πρόσωπα της Μαριέττας τα οποία μίλησαν στο περιοδικό People, η 27χρονη είχε καλέσει μόνο την Δέσποινα Καμπούρη, την Εύη Αντωνοπούλου, την Ελένη Οικονόμου και τον μακιγιέρ και κομμωτή της, Δημήτρη Γιαννέτο.

”Παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της και είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση παρακολουθώντας τα όσα ακούγονται για εκείνη στα δελτία ειδήσεων. Μάταια οι δικοί της άνθρωποι της έλεγαν να κλείσει τη τηλεόραση και να μη διαβάζει τα blogs. Νιώθει ότι όλο αυτό που συμβαίνει είναι άδικο για εκείνη αλλά και για την οικογένεια του συζύγου της και δεν ξέρει πώς να το χειριστεί”, δηλώνει κοντινός άνθρωπος της Μαριέττας στο περιοδικό People.

”Όσο για τη νύχτα στο Αβέρωφ, δεν επρόκειτο για γαμήλια δεξίωση αλλά για το καθιερωμένο πάρτι της ναυτιλιακής εταιρείας Atlas Maritime”, υποστηρίζει φίλος του ζευγαριού.

Read More

And More