Tι λέει ο ξάδελφος του 30χρονου που δολοφόνησαν οι μετανάστες

Πίσω απο τη δολοφονία του 30χρονου Ελληνα που συγκλόνισε την Πάτρα και οδήγησε πολλούς κατοίκους στο δρόμο να διαδηλώνουν για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών με αποτέλεσμα να έχουμε έκτροπα και επεισοδια με τραυματισμούς, κρύβεται μια οικογενειακή τραγωδία.

Οι ηλικιωμένοι γονείς του 30χρονου Θανάση Λαζανά είναι απαρηγόρητοι καθώς εχασαν τον μονάκριβό τους, το στήριγμα τους, το λογο που είχαν για να ζουν. Η οικογένεια του 30χρονου, οι κάτοικοι του συνοικισμού Ιτεών στην παραλία Πατρών, όλη η Πάτρα, όλη η Ελλάδα, θρηνεί για το καλόκαρδο παλικάρι που χάθηκε τόσο ξαφνικά και με τόσο βίαιο τρόπο.

ΤΙ ΛΕΕΙ O ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ

Οπως δήλωσε στο Newsit o ξάδελφος του θύματος Θύμιος Κόκλας “ο ξάδελφος ήταν ένας κοινός τριαντάρης οπως όλοι μας. Προσπαθούσε να βρει δουλειά αλλά αν δεν έχεις τα 100 πτυχία σήμερα δουλειά δε βρίσκεις. Ο άνθρωπος όμως πέρα από αυτό έπρεπε να φροντίσει και τους ηλικιωμένους γονείς του και τη γιαγιά του αλλά βοηθούσε και τους ανθρωπους της γειτονιάς. Πέρναγε τις μέρες του κάνοντας θελήματα για όλη τη γειτονιά και ήταν από τα πιο αγαπητά παιδιά. Το χειροτερο πράγμα στη ζωή του που έκανε ήταν οτι πήγαινε να πιει ένα ποτό το βράδυ και γύρναγε στο σπίτι του στη μία και στις δυο το βράδυ. Δε νομίζω οτι είναι αυτο ειναι απαγορευτικό και θα πρέπει να κλεινόμαστε μέσα από νωρίς, γιατί κάποιοι μπορεί να πουν τι δουλειά είχε έξω στις δύο το πρωί.

Διάβασε περισσότερα και άκουσε τη συνέντευξη στο newsit

Read More

And More