Τι λέει στο “Μαζί σου” μέσα από τη φυλακή ο ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό οδηγού ταξί [video]

Αθώος δηλώνει μέσα από τις φυλακές, όπου βρίσκεται εδώ και ένα μήνα, ο ηθοποιός που κατηγορείται για την κακοποίηση οδηγού ταξί.Ο 29χρονος κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης και δίνει μια άλλη εκδοχή για τα γεγονότα της νύχτας της 13ης Νοεμβρίου.  Συγκεκριμένα, επικαλείται στοιχεία που έχουν καταγραφεί από την εταιρεία ταξί και σύμφωνα με αυτά ο οδηγός ταξί δεν ήταν λιπόθυμος, όπως υποστηρίζει, αλλά περιπλανιόταν για ώρα στο άλσος Βοτανικού.

Ο ίδιος μίλησε τηλεφωνικά στο “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου και όλα όσα είπε προβλήθηκαν στην εκπομπή, το μεσημέρι της Τετάρτης. “Έχω κάνει μια αίτηση αποφυλάκισης και περιμένω… Η ψυχολογική κατάσταση δεν είναι ευχάριστη, ούτε για εμένα, ούτε για την οικογένειά μου… Το στοιχεία που έχει βγει από την ίδια την εταιρία ταξί στην οποία εργαζόταν και δεν εργάζεται πια, επαληθεύει όσα είχα πει εγώ. Ξεκινήσαμε για μια ηλίθια βόλτα μαζί και λίγο μετά τον έχασα από τα μάτια μου.  Αυτό φαίνεται και από τα σήματα των κινητών τηλεφώνων μας. Στην ουσία καταρρέει η μισή του κατηγορία. Πρακτικά, εγώ είμαι κάπου κλεισμένος και κάθομαι….”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, αναφέρθηκε στην καθημερινότητά του μέσα στη φυλακή, ενώ δεν έκρυψε και την πικρία του που τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσει μέσα στο κελί και όχι με την οικογένειά του και τους φίλους του.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More