Τι λένε ο Γιώργος και ο Σπύρος για την Ελένη, την Τατιάνα και τα …χρυσά συμβόλαια της tv ;

Μία εβδομάδα μόνο μας χωρίζει απο την στιγμή που ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος θα …προσγειωθούν στα πλατό του ΑΝΤ1 και θα μας προσκαλέσουν να περάσουμε όλο το χειμώνα “10 με 1 μαζί” ! Μία εβδομάδα μόνο μας χωρίζει απο την πρεμιέρα τους και είναι φυσικό να ελπίζουν και οι δύο πως και η φετινή χρονιά θα είναι μία χρονιά που θα τους χαρίσει επιτυχίες .

Με αφορμή ,λοιπόν, την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν έδωσαν μία συνέντευξη στο “Θέμα” και είπαν πολλά και άκρως ενδιαφέροντα…

“Με αέρα νικητή δεν μπορείς να ξεκινήσεις, γιατί ο αέρας είναι επικίνδυνο πράγμα. Μπορεί να σε πάρει και να σε σηκώσει. Ξεκινάς με μια βασική σταθερά. Υπάρχει η εκπομπή, υπάρχει η ομάδα που εμπιστεύεσαι. Μέχρι εκεί είναι τα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς εμείς σε ότι κι αν κάναμε ξεκινάγαμε ως χαμένοι” , λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Σπύρος Χαριτάτος , ενώ δεν διστάζει να απαντήσει και στην ερώτηση για το αν εξακολουθύν να υπάρχουν εξαιρέσεις όπως η Ελένη Μενεγάκη με …“χρυσά συμβόλαια” :

“Τα κατάφερε και μπράβο της. Η Ελένη μεγάλωσε και άνθισε σε εποχές που τα χρήματα περνούσαν χαλαρά από τα χέρια των παρουσιαστών και παραμένει όμορφη και λαμπερή. Πολύ καλά έκαναν και το εκμεταλλεύτηκαν αυτοί που μπορούσαν και μακάρι να μπορούσαμε κι εμείς να το κάναμε πέντε χρόνια πριν.”

Η κουβέντα φυσικά έφτασε και στην Τατιάνα Στεφανίδου, το διαζύγιό της με τον ΑΝΤ1 και το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με το Star … Ο Γιώργος Καραμέρος ,λοιπόν, τόνισε :

“Στεναχωρήθηκα που δεν θα είναι η Τατιάνα μαζί μας φέτος, γιατί είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία τα τελευταία δυο χρόνια. Με εξέπληξη που δεν συνέχισε στον ΑΝΤ1, όπως με εξέπληξε ότι πολύ γρήγορα αποφάσισε να είναι πάλι στον αέρα από μια άλλη συχνότητα. Δηλαδή περίμενα ότι θα έμενε για ένα διάστημα εκτός. Μου φάνηκε λίγο γρήγορο. Όμως όποτε κι αν άλλαξε κανάλι υπήρχε ένα κοινό που την ακολουθούσε πάντα.”

Read More

And More