Τι λένε οι Καραμερο-Χαριτάτοι για το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά;

Τι λένε οι Καραμερο-Χαριτάτοι για το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά; | tlife.gr

Σιγά και μην άφηναν την ευκαιρία να πάει χαμένη και οι …τηλε-κουτσομπόλες δεν έσπευδαν να ρωτήσουν τόσο τον Σπύρο Χαριτάτο, όσο και τον Γιώργο Καραμέρο, για το ποια είναι η γνώμη τους για την νέα, πρωινή επιλογή του Mega ! Γίνονται αυτά τα πράγματα;

Ετσι, πρώτη και καλύτερη τους …χτύπησε την πόρτα η Ελεονώρα Μελέτη. Ναι, η Ελεονώρα φρόντισε με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση ανανέωσης του συμβολαίου τους που μας έστειλε χθες ο ΑΝΤ1 ,να κάνει μαζί τους μία συζήτηση και γι ΄αυτό ,αλλά και για το φρέσκο Megaλικό δίδυμο Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά που πέφτουν κι αυτοί απο Σεπτέμβρη στα πρωινά ,τηλεοπτικά χαρακώματα !

Και οι δύο ευγενείς και προσεκτικοί πάντα στα λεγόμενά τους ,σαφώς και τοποθετήθηκαν και μας είπαν την γνώμη τους γι ΄αυτή την τηλεοπτική επιλογή ,όμως, για ακόμα μία φορά δεν …έχασαν το μέτρο και δεν είπαν πράγματα που θα μπορούσαν να ανοίξουν τους ασκούς του τηλεοπτικού Αιόλου.

Τι είπε ο Σπύρος Χαριτάτος ;
«Η αλήθεια είναι πως το δίδυμο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ,είναι ένα ισχυρό δίδυμο. Είναι ένα δίδυμο που δεν θα περάσει απαρατήρητο .Σίγουρα θα έρθει απο Σεπτέμβρη στην πρωινή ζώνη και θα ενισχύσει σημαντικά τον ανταγωνισμό».

Τι είπε ο Γιώργος Καραμέρος ;
«Τα παιδιά θα μπουν κι αυτά στον στίβο του καθημερινού και το καθημερινό δεν είναι ούτε εύκολη ,ούτε απλή υπόθεση. Θα μπουν στον στίβο του καθημερινού και εκεί θα δούμε όλοι απο Σεπτέμβρη και πάλι, πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Το καθημερινό είναι ένας μαραθώνιος …Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας με ειλικρίνεια, εντιμότητα και αγάπη ,χωρίς καθημερινά να ξεπουλάμε τις ζωές μας .»

READ more