Tι λένε οι μάγοι των οπτικών εφέ Αλαχούζοι για την μεταμόρφωση της Κατερίνας Στικούδη!

Στους μοναδικούς στο είδος του στη Ελλάδα τους μάγους των οπτικών εφέ αδελφούς Αλαχούζους εμπιστεύτηκε η Κατερίνα Στικούδη την απίστευτη μεταμόρφωσή σε μια γυναίκα εξαρτημένη από τις πλαστικές επεμβάσεις!

Όλα έγιναν για τις ανάγκες του νέου βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας Botox και όπως ήδη θα έχεις δει το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικό! Σήμερα, ο Γιώργος Αλαχούζος μίλησε για τη συνεργασία τους με την τραγουδίστρια λέγοντας πως η Κατερίνα τους έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουν κάτι που ήθελαν χρόνια και κάτι πολύ πιο δύσκολο απ΄ ότι συνήθιζαν να κάνουν μέχρι σήμερα….

“Θα ηθελα να πω λιγα λογια για την δουλεια που καναμε για το τελευταιο βιντεο κλιπ της Κατερινας Στικουδη (ασχετα να σας αρεσει η οχι η μουσικη της )….η κοπελα μας εδωσε την ευκαιρια να κανουμε πραγματα που επιθυμουσαμε χρονια τωρα να εκτελεσουμε (Οπως π.χ. στην ταινια Ετερος Εγω, το σταδιο μετα τις πλαστικες επρεμβασεις στον χαρακτηρα που υποδυοταν ο Γιωργος Χρυσοστομου, μια δουλεια που νιωθουμε οτι ειναι απο τις πιο σημαντικες της καριερας μας). Η Κατερινα ηταν ακομπλεξαριστη και ανετη και εδειξε ενθουσιασμο να “τσαλακωσει” την εικονα της σε οτι χρειαστηκε να υποστει απο τα χερια μας. Ο βαθμος δυσκολιας σε τετοιου τυπου δουλειες ειναι ΠΟΛΥ μεγαλυτερος απο οποιδηποτε splatter η παραμορφωση σε τερας κτλ. Αυτα με λιγα λογια…….και ευχαριστουμε ολους για τα καλα τους λογια και ελπιζουμε να συνεχισουμε να δημιουργουμε νεα και προτοτυπα πραγματα οσο αντεξει το σωμα και η υγεια μας!……………υπομονη, εχουμε κι αλλες νεες δουλειες να δειξουμε, μολις μπορεσουμε”… έγραψε ο γνωστός καλλιτέχνης

Read More

And More