Τι λένε οι συγγενείς των επιβατών του στόλου της ελευθερίας;

Τι λένε οι συγγενείς των επιβατών του στόλου της ελευθερίας; | tlife.gr

Οι συγγενείς των Ελλήνων που συμμετείχαν στην ανθρωπιστική αποστολή της Γάζας, πέρασαν πολύ δύσκολες ώρες καθώς δεν μπορούσαν να μάθουν από πουθενά για το αν είναι καλά οι δικοί τους άνθρωποι. Η »Espresso» επικοινώνησε μαζί τους.

» Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από κανέναν και πραγματικά ανησυχούμε για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Το μόνο που εύχομαι να είναι καλά ο μπαμπάς μου και να γυρίσει γρήγορα κοντά μας», δήλωσε χθες βράδυ η Άννα, κόρη του Δημήτρη Πλειώνη.

Η σύζυγος του πολιτικού μηχανικού Θάνου Πετρογιάννη, Ελένη είπε: » Δεν μπορούμε δυστυχώς να μάθουμε τίποτα κι από πουθενά. Ο άνδας μου συμμετείχε στη βοήθεια για να δείξει στους Παλαιστίνιους με ποιο τρόπο θα φτιάξουν τα σπίτια τους χωρίς τσιμέντο. Η ανθρωπιστική ομάδα πήγε με ειρηνικές διαδικασίες εκεί, χωρίς καμία πολιρτική προέκταση».

»Ο αδερφός μου διασχίζει τα πελάγη πάνω από 20 χρόνια και έχει κάνει πολλά ριψοκίνδυνα ταξίδια, ωστόσο, όπως αποδείχτηκε, αυτό ήταν το πιο επικίνδυνο. Απ’ότι ξέρουμε δεν έχει τραυματιστεί», δήλωσε η αδερφή του καπετάνιου Θεόδωρου Μπούκα.

READ more