Τι λένε οι βουλευτές για το χρέος Βοσκόπουλου στην εφορία

Τι λένε οι βουλευτές για το χρέος  Βοσκόπουλου στην εφορία | tlife.gr

Το γεγονός ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος είναι παντρεμένος με την υφυπουργό Τουρισμού, κυρία Άντζελα Γκερέκου, δίνει στο θέμα του χρέους του στην εφορία, πολιτική διάσταση. Έτσι το Τlife επικοινώνησε με πρόσωπα του πολιτικού στίβου και σου παρουσιάζει τις δηλώσεις τους.

Νατάσσα Ράγιου:

Η πρώην βουλευτής δεν γνώριζε το θέμα. Ωστόσο δήλωσε:
»Δεν γνωρίζω λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη περίπτωση . Κανένας δεν πρέπει να έχει φορολογική ασυλία, από τον πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο πολίτη οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες πρέπει να καλύπτονται, πόσο μάλλον όταν στην οικογένεια υπάρχει πολιτικό πρόσωπο. Περιμένω την αντίδραση της κας Γκερέκου και του κυρίου Βοσκόπουλου πάνω στο θέμα για το τι ακριβώς έχει συμβεί. Αν φοροδιαφεύγει πρέπει να πληρώσει. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα ήμουν βουλευτής ή υπουργός, θα συνέβαιβε κάτι τέτοιο και δεν θα το ήξερα».

Ελίζα Βόζεμπεργκ:

Η βουλευτής έμεινε έκπληκτη όταν άκουσε για το θέμα του Τόλη Βοσκόπουλου και δήλωσε τα εξής:
»Θεωρώ αδιανόητο ότι για τόσα πολλά χρόνια δεν έχει ελεγθεί ένας πολίτης. Αυτό σημαίνει ανεπάρκεια των ελεγκτικών μηχανισμών αλλά σε ότι αφορά τους πολιτικούς έχουμε υποχρέωση και καθήκον να είμαστε απέναντι στον νόμο εντάξει, τόσο εμείς όσο και οι συγγενείς μας με το δεδομένο ότι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στον νόμο θα πρέπει και ο νόμος να εφαρμόζεται επί ίσοις όροις σε όλους τους πολίτες όσο ψηλά ή χαμηλά κι αν βρίσκονται. Αν ο σύζυγός μου ή η αδερφή μου συλλαμβανόταν φοροδιαφεύγων ή να παραβαίνει την νομοθεσία σε οποιοδήποτε επίπεδο θα παραιτούμεν. Η κυρία Γκερέκου δεν φοροδιαφεύγει αλλά είναι εν πλήρη γνώση ότι φοροδιαφεύγει ο σύζυγός της επομένως είναι συνεργός όχι αυτουργός. Δεν φταίει ο λογιστής γιατί ο λογιστής γράφει ότι του λέμε».

Άδωνις Γεωργιάδης:

Ο βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ δίνει την δική του απάντηση για το θέμα του τραγουδιστή με απλό αλλά κάθετο τρόπο:
»Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, δημιουργείται μείζον θέμα ηθικής τάξεως η αποκαλύψη των χρεών του συζύγου μίας εν ενεργεία υπουργού».

READ more