Τι λένε τ ΄άστρα και η …Αση Μπήλιου για τα πιο …hot πρόσωπα της TV ;

Αστρολογία ονομάζεται το σύνολο των παραδόσεων και συστημάτων σύμφωνα με την οποία η φαινόμενη θέση διαφόρων ουράνιων σωμάτων σχετίζεται με τη ζωή του ανθρώπου. Είναι η μαθηματική επιστήμη που εξετάζει, αναλύει και ορίζει τις επιδράσεις των ουράνιων σωμάτων πάνω σε εγκόσμιες υποθέσεις.

Δεν το καταλάβατε; Μήπως όμως καταλαβαίνετε κάτι πιο απλό; Οτι όσοι έχουν τον Κρόνο στο ζώδιό τους αντιμετωπίζουν δυσκολίες και περνάνε ζόρια; Η Αση Μπήλιου μιλάει για 14+1 ανθρώπους της τηλεόρασης αναλύει τα επαγγελματικά τους και όλα αυτά όχι μέσα από τα μάτια ενός τηλεκριτικού αλλά από την πλευρά ενός αστρο­λόγου με γνώμονα αποκλει­στικά και μόνο το ζώδιό τους.

Ελένη Μενεγάκη (Σκορπιός)
«Η Ελένη σε σχέση με πέρυσι είναι πιο ευνοημένη και πιστεύ­ω ότι αυτό θα φανεί πιο ξεκάθαρα από τον Δεκέμβριο και μετά».

Ελεονώρα Μελέτη (Παρθένος)
«Τα δύσκολα είναι πίσω. Και αφού πέρασε το διάστημα 2007-2009 με επιτυχία, έχει από εδώ και πέρα ανοιχτό δρόμο μπροστά της».

Τατιάνα Στεφανίδου (Κριός)
«Εχοντας έναν Κρόνο στο ζώδιό της διέλυσε τη σχέση της με τον ΑΝΤ1, μετά πολλά χρόνια, το καλοκαίρι ακριβώς όταν ο Κρόνος έμπαινε στον Ζυγό. Φέτος θα έχει να λύσει περισσότερα θέματα, αλλά από τον Ιανουάριο και μετά μια μικρή βοήθεια θα την έχει».

Ευγενία Μανωλίδου (Ιχθύες)
«Εχει τον Δία στο ζώδιό της και δεν είναι τυχαίο πως ό,τι κάνει αυτό τον καιρό έχει επιτυχία».

Νάντια Μπουλέ (Ζυγός)
«Θεωρώ ότι δεν θα της χαριστεί τίποτε και θα πρέπει να το παλέψει πολύ και να το κερδίσει. Είναι σε μια φάση της ζωής της που κάνει ένα βήμα φιλόδοξο, αλλά δεν της χαρίζεται κάτι εύκολα».

Γιώργος Λιάγκας (Δίδυμος)
«Ο Γιώργος είναι Δίδυμος και θα περάσει μια περίοδο που θα πρέπει να αποδείξει αν αυτό το μεγάλο ξεκίνημα ήταν αποτέλεσμα όχι μόνο συγκυριών αλλά και άλλων πραγμάτων. Τα πάντα θα κριθούν τον Νοέμβριο. Αν περάσει αυτός ο μήνας καλά, δεν θα έχει κανένα θέμα».

Φαίη Σκορδά (Υδροχόος)
«Νομίζω ότι είναι σε μια φάση της ζωής της όπου έχει ανοίξει μια καινούργια σελίδα και καινούργιες εμπειρίες . Με αυτήν την έννοια, η Φαίη είναι σε καλό δρόμο και νομίζω ότι όλα θα της πάνε μια χαρά».

Ρούλα Κορομηλά (Υδροχόος)
«Εγώ πιστεύω ότι παρά τα όσα συμβαίνουν και λένε για τη Ρούλα, εκείνη έχει μπει σε καλό δρόμο και αυτό ισχύει για όλους τους Υδροχόους. Δεν θα έχει αυτό το χάλι και τη στασιμότητα των προηγούμενων χρόνων. Είναι σε πολύ καλό δρόμο και τίποτε δεν θα μπορεί να της κάνει κακό».

Λάκης Λαζόπουλος (Ταύρος)
«Εχει έναν Αρη απέναντί του και ο Οκτώβρης είναι ένας ζόρικος μήνας, αλλά νομίζω ότι μετά δεν θα έχει θέμα. Από το καλοκαίρι που μπαίνει ο Δίας στον Ταύρο ο Λάκης θα ανοίξει τα φτερά του και θα είναι σε φάση να σπείρει καινούργια πράγματα».

Σπύρος Χαριτάτος (Αιγόκερως) Γιώργος Καραμέρος (Ζυγός)
«Εχουν και οι δύο Κρόνο στο ζώδιό τους και θεωρώ ότι φέτος γι’ αυτούς η χρονιά δεν θα είναι περίπατος. Θα περάσουν το τεστ του χρόνου. Πραγματικά, πέρυσι ξεκίνησαν με εξαιρετικές προοπτικές, φέτος οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες σε σχέση πάντα με πέρυσι».

Βίκυ Καγιά (Καρκίνος)
«Η προτεραιότητα είναι να κάνουν σπίτι, οικογένεια. Στα επαγγελματικά φέτος δεν θα είναι τόσο εύκολα. Αν συντηρηθεί μέχρι τον Γενάρη, η επόμενη χρονιά θα της φέρει καινούργιες ευκαιρίες στη δουλειά».

Xριστίνα Λαμπίρη (Τοξότης)
«Εχει αφήσει τα δύσκολα πίσω της. Φέτος η χρονιά θα της δώσει περισσότερες ευκαιρίες… Είναι πιο ανανεωμένη και θα της πάει και καλά».

Σταματίνα Τσιμτσιλή (Δίδυμος)
«Είναι μια καλή χρονιά για την καριέρα της, η οποία θα εξελιχθεί αρκετά θετικά χωρίς δυσκολίες».
ΠΗΓΗ : ΕΘΝΟΣ

Read More

And More