Τι λες για ένα τρελό ’70s πάρτυ, με live μουσική και χιουμοριστικά κείμενα του Χάρη Ρώμα;

Τι λες για ένα τρελό ’70s πάρτυ, με live μουσική και χιουμοριστικά κείμενα του Χάρη Ρώμα; Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο περίφημο bar – restaurant Doors, στο Κολωνάκι θα γίνεται ένα αληθινό ξεφάντωμα. Εννέα ηθοποιοί και μουσικοί και μαζί τους ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας, σαν guest star, θα σας μεταφέρουν παίζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας στην ιστορική εκείνη περίοδο με μια ανέμελη διάθεση. Γιατί πρέπει που και που να ξεχνάμε τα προβλήματα, βρε αδερφέ!

Στη μουσική χιουμοριστική παράσταση με τίτλο ”Με βασανίζουν οι γυναίκες” θα ακούγονται live τα 53 πιο αγαπημένα, χαριτωμένα αλλά και εμβληματικά τραγούδια εκείνης της εποχής, ενώ οι ηθοποιοί μεταμφιεσμένοι σε εξωφρενικές ’70ς περσόνες θα αποδεικνύουν ότι ο πόλεμος μεταξύ των δύο φύλλων ήταν, είναι και θα είναι ανελέητος!!! Στο βίντεο συμμετέχει ο Γιάννης Ζουγανέλης.

/

Λίγα λόγια για την ιστορία και τους συντελεστές

Ο κεντρικός ήρωας του έργου, Μελέτης (που τον υποδύεται ο Χάρης Ρώμας σε μεγάλη ηλικία και ο Κωνσταντίνος Κωτσαδάμ σε νεαρότερη) αφηγείται στους θεατές-θαμώνες τον απελπισμένο έρωτά του για την Πένυ (Στεργία Μιχαήλου), μια χαριτωμένη ανόητη ξανθιά που θέλει να γίνει τραγουδίστρια, τον θεωρεί κολλητό της φίλο αλλά δεν ενδιαφέρεται για εκείνον ερωτικά. Παράλληλα ο επιστήθιος φίλος του και alter ego του, Σωκράτης, που είναι απόλυτα κωμική περσόνα δηλώνει ότι είναι sex symbol και όλες οι γυναίκες σέρνονται στα πόδια του. Τον Σωκράτη υποδύεται ο Ηλίας Παπακωνσταντίνου.

Οι θεατές-θαμώνες παρακολουθούν κωμικά σκετς με τις προσπάθειες του Μελέτη να εμπνεύσει στην Πένυ τον έρωτά του και του Σωκράτη να προσπαθεί να ”χτυπήσει” κάποιες χαρακτηριστικές γκόμενες εκείνης της εποχής με απόλυτη αποτυχία (τις υποδύεται όλες η Δέσποινα Πολυκανδρίτου). Μια θεούσα μαινάδα εισβάλει στο μαγαζί και απειλεί να το κλείσει, αλλά στην πορεία μεταμορφώνεται σε σεξομανή που κυνηγάει τον Μελέτη για να τον παντρευτεί. Την υποδύεται η Ευτυχία Φαναριώτη η οποία επίσης υποδύεται τη μητέρα του Μελέτη που τον καταπιέζει ενώ παρουσιάζεται και η μικρή του αδελφή που τον βασανίζει ανελέητα (την υποδύεται η Στεργία Μιχαήλου). Εμβόλιμα εισβάλει κατά διαστήματα στη σκηνή ένας νεαρός που νομίζει ότι ακούει τη φωνή του δήμαρχου Πώποτα από το σήριαλ ”Το καφέ της Χαράς”. Και πράγματι την ακούει γιατί ο Χάρης Ρώμας είναι εκεί και στο τέλος υποδύεται τον Πώποτα, ενώ ο νεαρός αποδυκνείεται ότι είναι ο γιός του, Μανωλάκης, που έχει μεγαλώσει και θέλει κι αυτός να γίνει τραγουδιστής παρά τις έντονες αντιρρήσεις του πατέρα του. Τον Μανωλάκη υποδύεται ο Βαγγέλης Δουκουτσέλης.

Οι δύο μουσικοί που συνοδεύουν τους ηθοποιούς στα μουσικά μέρη είναι ο Νίκος Κορφιάτης στα πλήκτρα και ο Κυριάκος Κατσιαδράμης στην κιθάρα ενώ τραγουδούν και οι ίδιοι μαζί με τους ηθοποιούς στο μεγάλο ποτ πουρί του φινάλε.

Τη σκηνοθεσία έχει κάνει φυσικά ο Χάρης Ρώμας ενώ τα κουστούμια επιμελήθηκε η Μάγδα Καλορίτη ενώ η πρεμιέρα ορίζεται για την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου.

Read More

And More