Τι μας απαντά η Κ. Γκαγκάκη για το φημολογούμενο, αιφνιδιαστικό κόψιμο του “10 με 1 μαζί” και για τον Γιώργο Παπαδάκη !

Σενάρια, σενάρια, σενάρια… Οπως σας έγραψα και το πρωί, σήμερα είναι η μέρα που φούντωσαν για ακόμα μία φορά για τα καλά τα σενάρια εκείνα που αφορούν στο τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου και βεβαίως – βεβαίως και της εκπομπής τους , “10 με 1 Μαζί” !

Θα μου πείτε, αυτό δεν είναι είδηση… Και είναι σωστό αυτό, απο την στιγμή που αυτά τα ίδια σενάρια κυκλοφορούν και ανακυκλώνονται σχεδόν απο την αρχή της σεζόν… Ομως, οι χθεσινές τους άκρως απογοητευτικές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης της AGB, έριξαν για ακόμα μία φορά λάδι στην τηλεοπτική φωτιά.

Μάλιστα, για ακόμα μία φορά, η… φωτιά αυτή έφτασε μέχρι και τον Γιώργο Παπαδάκη, γιατί όπως επίσης σας έγραψα και νωρίτερα το ένα απ ΄όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν θέλουν τον γνωστό δημοσιογράφο του χρόνου να μην βρίσκεται στο πόστο του, μιας και ο ΑΝΤ1 παρουσιάζεται απο κάποιους πως δεν διατίθεται να του ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει τον Δεκέμβριο του 2011 και πως στην θέση του δεν αποκλείεται να δούμε τον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο.

Γι ΄αυτό ,λοιπόν, το σενάριο, αλλά και για το σενάριο του πρόωρου κοψίματος του “10 με 1 Μαζί” στο άμεσο χρονικό διάστημα που ακολουθεί ,μας μίλησε η διευθύντρια επικοινωνίας του ομίλου ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγκάκη !

Για τον Γιώργο Παπαδάκη μας είπε :
“Δεν καταλαβαίνω πως κάθε τρεις και λίγο προκύπτουν αυτά τα σενάρια… Δεν καταλαβαίνω τι σκοπούς εξυπηρετούν. Με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν τίθεται κανένα θέμα. Το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2011 και όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ νωρίς για να συζητάμε απο τώρα για ανανεώσεις ή μη. Δεν έχουν γίνει συζητήσεις, ούτε έχουν υπάρξει αποφάσεις σε σχέση με τον Γιώργο Παπαδάκη, το “Καλημέρα Ελλάδα” και την πορεία του στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι μία σταθερή αξία για τον ΑΝΤ1″.

Για το πρόωρο κόψιμο των Καραμερο-Χαριτάτων :
“Σαφέστατα κανείς δεν χαίρεται για την φετινή πορεία τους και περισσότερο απ ΄όλους δεν χαίρονται ούτε τα ίδια τα παιδιά, όμως, δεν τίθεται θέμα ούτε η εκπομπή να κοπεί, ούτε κάποιο άλλο πρόσωπο να αναλαμβάνει μαζί τους την βασική παρουσίαση. Η αλήθεια είναι πως προσπαθούμε να δούμε πως μπορεί να αντιμετωπιστεί όλο αυτό και πως δουλεύονται νέες ενότητες και νέες ιδέες για να ενισχυθεί η εκπομπή, όμως, σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει πως σκεφτόμαστε να κόψουμε το “10 με 1 μαζί”…”

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ που τρέχει, όντως τις προσεχείς ημέρες ο Γιώργος Παπαδάκης θα συναντηθεί με τον νέο γενικό του ΑΝΤ1, Αλεξάντερ Χόλαντ , όμως, αυτή η συνάντηση θα γίνει στο πλαίσιο των συναντήσεων που κάνει ο νέος ισχυρός άνδρας του καναλιού με όλα τα σημαντικά στελέχη (ανάλογη συνάντηση είχε άλλωστε και με την Μαρία Χούκλη, κάτι για το οποίο σας είχα γράψει προ ημερών…) και δεν θα συζητηθεί λέει τόσο η ανανέωση του συμβολαίου του γνωστού δημοσιογράφου – βλέπετε θεωρούν πως είναι ακόμα νωρίς και πως έχουν άλλα κάστανα να βγάλουν τώρα απο την φωτιά – αλλά κάποιες περικοπές που πρέπει να γίνουν στον προυπολογισμό του μπάτζετ του “Καλημέρα Ελλάδα” και πιθανότατα και στις αποδοχές του ίδιου του παρουσιαστή.

Τέλος ,όσο αφορά στο κόψιμο του “10 με 1 μαζί”, είναι κάτι που απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα για την ώρα όντως αποκλείεται, μιας και μεσούσης της σεζόν δεν είναι και ότι καλύτερο για ένα κανάλι να γκρεμίζει και να προσπαθεί να ξανά χτίσει κάτι… εντελώς εξ ΄άρχης .

Στο κάτω – κάτω της γραφής δεν υπάρχουν και δυνατά αδέσμευτα άτομα που να τα προτιμήσουν οι Αντεννικοί και να επενδύσουν επάνω τους και να πιστεύουν πως αυτά τα άτομα θα τα καταφέρουν όντως να τα πάνε καλύτερα από τον Γιώργο και τον Σπύρο.

Read More

And More