Tι οδήγησε στη σύλληψη της ερωμένης – δολοφόνου του επιχειρηματία.

Η άγρια δολοφονία του γνωστού επιχειρηματία Μίμη Ζουγανέλη, συγκλόνισε το πανελλήνιο και δημιούργησε μυστήριο σχετικά με το ποιος θα μπορούσε να κάνει κακό σε έναν άνθρωπο που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται και η 28χρονη ερωμένη του επιχειρηματία από την Πολωνία συνελήφθη για την δολοφονία του. Τι οδήγησε όμως στην σύλληψή της;

Σύμφωνα με την Espresso ένας λιμενικός είδε την εντυπωσιακή κοπέλα στο λιμάνι της Μυκόνου να περιμένει την επιβίβασή της σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Σάμος – Πειραιάς. Κι όλα αυτά λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του άγριου φονικού. Μαζί της ήταν δύο άντρες που ο λιμενικός δεν τους γνώριζε. Τότε όλοι θεωρούσαν πως η 28χρονη δεν βρισκόταν στο νησί. Η μαρτυρία του λιμενικού όμως έριξε φως στην υπόθεση.

Άλλα δύο κλειδιά για τη λύση της δολοφονίας – γρίφου ήταν κάποια βίντεο που τραβήχτηκαν από κάμερες ενός γειτονικού σπιτιού και ενός ξενοδοχείου. Το πρώτο βίντεο έδειχνε την 28χρονη να μπαινοβγαίνει στη βίλα του επιχειρηματία λίγο πριν τη δολοφονία του, το δεύτερο έδειχνε τη Πολωνή μαζί με δύο άντρες να φεύγουν από τη βίλα με ένα μαύρο Audi αυτοκίνητο και το τρίτο τους έδειχνε να κατευθύνονται προς το νέο λιμάνι της Μυκόνου. Στη συνέχεια κάποια βίντεο από τις κάμερες της Ραφήνας, προσδιόρισαν το πότε και πώς έφτασε η 28χρονη με τους δύο άντρες στο λιμάνι.

Το τελευταίο και πολύ σημαντικό αστοιχείο ήταν μία κλήση από την 28χρονη στο κινητό του επιχειρηματία. Τον κάλεσε από σύνδεση Πολωνίας για να φανεί πως είναι στην πατρίδα της αλλά έκαναν άρση απορρήτου και ανακάλυψαν πως βρίσκοταν στην Ελλάδα κι όχι στην πατρίδα της.

Σύμφωνα με την Espresso, η Πολωνή, είχε γνωριστεί πριν από τρία χρόνια περίπου με τον άτυχο επιχειρηματία σε μπαρ της Μυκόνου. Ισχυριζόταν πως είναι κόρη αξιωματικού. Εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο και μία φίλη της την έφερε σε επαφή με τον επιχειρηματία. Προσπάθησε να ρίξει στάχτη στα μάτια τον συγγενών του Μίμη Ζουγανέλη στέλνοντάς τους μηνύματα συμπαράστασης.

”Δεν έπεσα από τα σύννεφα όταν μου είπαν ότι αυτή και δύο ομοεθνείς της είχαν σκοτώσει με βάναυσο τρόπο τον αδερφό μου. Από τη στιγμή που βρέθηκε το πτώμα του, για μένα όλοι ήταν ύποπτοι”, δηλώνει ο αδερφός του επιχειρηματία στην Espresso.

Read More

And More