Τι οδήγησε τόσους διάσημους στον Βόλο; Δες αποκλειστικές photo!

Μέσα στο καλοκαίρι ο φακός απαθανάτισε πολλούς διάσημους ξαπλωμένους στην παραλία της Ψαρρούς και όχι μόνο, να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα. Τι ήταν, όμως, αυτό που έκανε πολλούς από αυτούς να αφήσουν τη Μύκονο και να δώσουν ραντεβού στο Βόλο το περασμένο Σάββατο;

Ο λόγος είναι το Argo Film Festival, ή όπως αρέσκονται πολλοί να το λένε Vollywood! Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα για δεύτερη χρονιά και σκοπό έχει να προωθήσει την δουλειά νέων Ελλήνων κινηματογραφιστών.

Κεντρική παρουσιάστρια του φεστιβάλ ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, ενώ δεν ήταν λίγοι οι διάσημοι που έδωσαν το παρών. Ο Αλέξης Γεωργούλης με την Φανή Χαλκιά, ο Αποστόλης Τότσικας, ο Theo Alexander – ο έλληνας που πρωταγωνιστεί στην σειρά True Blood – ο Κώστας Σόμμερ, ο Σωτήρης Πολύζος, η Χριστίνα Σάλτη, αλλά και η sexy Ελένη Φουρέιρα, ήταν κάποιοι από αυτούς.

Μάλιστα, η τελευταία δεν σταμάτησε να στέλνει και να λαμβάνει μηνύματα όλο το βράδυ μέσω του κινητού της, προφανώς από τον αγαπημένο της Δημήτρη Γούτο.

Την βραδιά του φεστιβάλ παρουσιάστηκαν οι 10 καλύτερες ταινίες (η αρχική συμμετοχή ήταν 74) και αναδείχθηκαν τρεις νικητές. Από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της βραδιάς, ήταν η άφιξη των διασήμων με αυτοκίνητα – αντίκες, αλλά και η Μάρθα Καραγιάννη, η οποία ως τιμώμενο πρόσωπο άφησε το δικό της αστέρι στον Βόλο! Αντίστοιχα, πέρισυ το τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Κώστας Βουτσάς.

Μετά το τέλος του φεστιβάλ όλοι οι λαμπεροί καλεσμένοι διασκέδασαν σε παραλιακό bar της πόλης.

Ο Αλέξης Γεωργούλης με τον Σωτήρη Πολύζο

Η Ελένη Φουρέιρα και η Χριστίνα Σάλτη

Ρεπορτάζ: Εβίτα Τσιλοχρήστου

Read More

And More