Τι προβλέπει η αστρολογία για κάθε ζώδιο, την εβδομάδα από 9 έως 15 Ιανουαρίου 2012;

Διάβασε τι προβλέπει η αστρολογία για κάθε ζώδιο, την εβδομάδα από 9 έως 15 Ιανουαρίου 2012;

*Για πιο προσωπικές προβλέψεις κάνε κλικ εδώ

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Φίλε Κριέ, αυτήν την εβδομάδα θα δεις πολλές προβληματικές καταστάσεις να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Δευτέρα στον Καρκίνο, θα έχεις την απαιτούμενη ενεργητικότητα, για να μπορέσεις να λύσεις θέματα, που είναι σε στασιμότητα. Επίσης, από το Σάββατο που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στους Ιχθείς, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και θα έχεις πολλές ευκαιρίες, που δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτες.
Αισθηματικά: Προβλήματα και εντάσεις μπορεί να προκύψουν στη σχέση σου, εξαιτίας του δικού σου εκνευρισμού και της ανυπομονησίας που σε διακατέχει το τελευταίο διάστημα. Ευτυχώς που σε ευνοεί ο Άρης στην Παρθένο και η τρυφερότητα, ο ερωτισμός, αλλά και η διαλλακτικότητα που θα έχεις, θα ηρεμήσουν τις καταστάσεις. Οι αδέσμευτοι Κριοί, να περιμένετε ένα νέο πρόσωπο να εισβάλλει στη ζωή σας, τελείως ξαφνικά. Έχετε την πόρτα σας ανοιχτή!!!
Επαγγελματικά: Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα θα σε χαρακτηρίζουν αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Μίλα με τους συνεργάτες σου για αυτά που σε απασχολούν και σταματούν τα σχέδιά σου. Μη σταματάς τις προσπάθειες για να αυξήσεις τα έσοδά σου, γιατί από εδώ και στο εξής τα πράγματα θα είναι καλά και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Αγαπητέ Ταύρε, η εβδομάδα θα ξεκινήσει με πολύ δημιουργικότητα και δυναμισμό, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις όλες τις καταστάσεις, που μέχρι τώρα φέρνουν στασιμότητα στα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, σε προειδοποιεί να προσέξεις τη συμπεριφορά σου με άτομα της οικογένειάς σου, αν θέλεις να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.
Αισθηματικά: Ο σύντροφός σου δεν θα σε αφήνει σε ησυχία αυτήν την εβδομάδα, με την Αφροδίτη να κινείται στον Υδροχόο μέχρι το Σάββατο και να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές της. Η γοητεία σου, ο ερωτισμός, αλλά και η τρυφερότητα που θα βγάζεις, θα τον κάνουν να μην μπορεί να… ξεκολλήσει από κοντά σου και θα περάσετε τέλεια! Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι το Σαββατοκύριακο, που η Σελήνη θα κινείται στην Παρθένο, οι μέρες είναι ιδανικές για να βρεις αυτόν ή αυτήν που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά.
Επαγγελματικά: Από τη Δευτέρα θα αρχίσεις τις επαφές και τις συναντήσεις σου, για να αλλάξεις πολλά πράγματα στη δουλειά σου, που μέχρι τώρα είναι προβληματικά. Κάνε όμως λίγο υπομονή μέχρι την άλλη εβδομάδα, για να ξεκινήσεις συνεργασίες και να κάνεις καινούργιες αρχές. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις αυτήν την περίοδο να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Φίλε Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό αυτής της εβδομάδας, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στον φιλικό για εσένα Υδροχόο μέχρι τις 14 του μήνα και τον Άρη να εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο, θα σε ευνοήσουν σε όλα αυτά που θέλεις να κάνεις και θα σου χαρίσουν την ευελιξία και την αποφασιστικότητα για να τα πετύχεις. Η Πανσέληνος όμως, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στον Καρκίνο, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια προβλήματα με την οικογένειά σου και καλό θα ήταν να έχεις το νου σου και να μην ξεστομίσεις βαριά λόγια, για να μην προκληθούν από το πουθενά άσκοπες αντιπαραθέσεις.
Αισθηματικά: Πρέπει να ξεχάσεις τα προβλήματα που είχες παλιά στη σχέση σου και να δεις ότι το μέλλον σου χαμογελάει. Το καλύτερο για εσένα αυτή τη στιγμή, θα ήταν να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μία επισημοποίηση είτε απόκτηση απογόνου. Άδραξε την ευκαιρία, για να ονειρευτείτε μαζί τα επόμενα σχέδιά σας. Όσο για εσένα που η μοναξιά είναι ακόμα δίπλα σου, άνοιξε τα φτερά σου και δώσε την ευκαιρία σε κάποιο άτομο που σε φλερτάρει. Ξεκίνα κάτι μαζί του και όπου σε βγάλει…
Επαγγελματικά: Από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις. Μπαίνεις σε περίοδο που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα έρθουν καινούργιες πηγές, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την Πανσέληνο του μήνα να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, φίλε Καρκίνε, και να σου φέρνει κάποια μπερδέματα, χωρίς όμως να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να μην μπερδέψεις πράγματα και καταστάσεις, μόνο και μόνο για να διεκδικήσεις το δίκιο σου. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να το πετύχεις. Το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ καλύτερο, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδο της στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων και καθιστά την ατμόσφαιρα πιο γλυκιά και ήρεμη.
Αισθηματικά: Απόφυγε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας να ξεκαθαρίσεις θέματα στη σχέση σου, που σε έχουν στεναχωρήσει. Καλό είναι να κάνεις νέο ξεκίνημα με το ταίρι σου από το Σάββατο και μετά, να φερθείς ερωτικά και ρομαντικά και θα δεις ότι και κι εκείνο θα είναι πρόθυμο να κάνει ό,τι του ζητήσεις. Όσο για εσένα που παλεύεις με την μοναξιά, ευχάριστες εκπλήξεις με ταχύτατες εξελίξεις σε περιμένουν πολύ γρήγορα στη ζωή σου, που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα πιο θετικά και ώριμα.
Επαγγελματικά: Το ξεκίνημα της εβδομάδας θα φέρει κάποια επαγγελματικά προβλήματα, που δεν τα περιμένεις. Μην ανησυχείς, θα τα ξεπεράσεις όλα με πολύ ευκολία και αργότερα, θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά, οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και εσύ όλο τρέχεις, για να μπορέσεις να τα προλάβεις όλα. Από εδώ και πέρα τα πράγματα όμως θα είναι καλύτερα και θα αρχίσουν να ισορροπούν! Αρκεί μόνο να έχεις το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και να μην παρασύρεσαι σε περιττές αγορές.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Φίλε Λέοντα, η τύχη σου χαμογελάει από τη Δευτέρα κιόλας, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, δίνοντάς σου δυναμισμό για να περάσεις την εβδομάδα σου, όσο καλύτερα γίνεται. Θα μπορέσεις να βάλεις πολλά θέματα, που μέχρι τώρα είναι μπερδεμένα, σε σειρά και θα ξεκινήσεις καινούργιες δραστηριότητες, στις οποίες σε περιμένουν νέες επιτυχίες. Τώρα φαίνεται ότι τα λόγια σου θα πιάσουν τόπο, θα δεχτείς πιο ενεργή συμπαράσταση από ανθρώπους του φιλικού ή επαγγελματικού περιβάλλοντος και θα νιώσεις μεγαλύτερη ευτυχία και σε προσωπικό επίπεδο.
Αισθηματικά: Ο Άρης από την Παρθένο θα σε ευνοήσει να τακτοποιήσεις και τα τελευταία θέματα που θέλεις στη σχέση σου. Να ξέρεις πως, αυτήν την περίοδο, τα πάντα θα είναι λουσμένα από αγάπη, έρωτα και στοργή και ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στους τρυφερούς Ιχθείς, μπορείς να ανανεώσεις το δεσμό που έχεις. Οι αδέσμευτοι Λέοντες, θα έχετε πολλές πιθανότητες να κάνετε τώρα ένα νέο ξεκίνημα με το άτομο που σας ελκύει. Αφεθείτε λοιπόν χωρίς δισταγμούς στην αγκαλιά του έρωτα, που σας περιμένει…
Επαγγελματικά: Κάποιες γκρίνιες και ανασφάλειες θα χαρακτηρίσουν το ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά πολύ γρήγορα θα εξανεμιστούν και στην θέση τους θα μπει η ελπίδα και η αισιοδοξία. Στα μέσα της εβδομάδας, καλό θα είναι να προσέξεις κάποιες προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν. Οι ημέρες θα σε κάνουν να δεις με σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις και πώς θα τις καλύψεις. Προσπάθησε να κάνεις καλό προγραμματισμό και η επιτυχία είναι στο τσεπάκι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έφτασε ο καιρός να μιλήσεις για όλα αυτά, που έχεις κλείσει μέσα στο ντουλαπάκι της ψυχής σου τόσο καιρό, αγαπητέ Παρθένε, και σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα. Απόφυγε τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος του μήνα στον Καρκίνο, να κάνεις συζητήσεις που θα σε πικράνουν και, με μεγαλύτερο δυναμισμό και αποφασιστικότητα, επιδίωξε να τις κάνεις από την Τετάρτη και μετά, που τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για το ζώδιό σου. Η νέα θέση της Αφροδίτης στους Ιχθείς, από το Σάββατο και μετά, μπορεί να βοηθήσει να ξεσκονίσεις θέματα υγείας και να έχεις μια πιο δυναμική προσέγγιση σε θέματα φυσικής κατάστασης και εμφάνισης.
Αισθηματικά: Μπορείς να κουβεντιάσεις με το σύντροφό σου και να ξεκαθαρίσεις θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου, αλλά πρόσεξε να μην λες πολλά, που θα τον κουράσουν. Αν πραγματικά το θέλεις, μπορείς να περάσεις ιδιαίτερα ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, αρκεί να είσαι ανοιχτός στις προκλήσεις που θα σου κάνει. Αν πάλι δεν έχεις κάποια σχέση και δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο τη μοναξιά σου, έχεις όλα τα φόντα να κάνεις αυτό που θα θελήσεις και να διεκδικήσεις δυναμικότερα το δικαίωμα στον έρωτα!!!
Επαγγελματικά: Η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η καλή διαγωγή, θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας στη δουλειά σου. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις παλιά θέματα, που κρατούν πίσω τα σχέδιά σου και σε νευριάζουν τόσο πολύ, που σε βγάζουν ορισμένες φορές εκτός εαυτού. Στα οικονομικά, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από παλιά και ειδικότερα σε γραφειοκρατικά και νομικά ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Φίλε Ζυγέ, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Δευτέρα στο ζώδιο του Καρκίνου, η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει με πολύ κέφι και όρεξη. Θα καταφέρεις να δεις μερικές καταστάσεις διαφορετικά και επιτέλους, θα στηριχτείς μόνο στις δικές σου δυνάμεις και δυνατότητες. Τα αποτελέσματα που θα έχεις θα σε δικαιώσουν και θα σε κάνουν να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Λίγο προσοχή μόνο, να μην παρασυρθείς από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου, και όλα θα πάνε καλά.
Αισθηματικά: Ο Άρης από την Παρθένο σου δίνει τις καλύτερες επιρροές, οπότε να ξέρεις πως σε περιμένουν καταστάσεις απείρου κάλους στην ερωτική και αισθηματική σου ζωή. Η γοητεία σου θα καταπλήξει, ενώ ο ερωτισμός σου θα κάνει το σύντροφό σου να πετάει στα σύννεφα. Ακόμη και αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Ζυγών, να περιμένεις πολύ ευχάριστες ειδήσεις από το άτομο που διεκδικείς εδώ και καιρό. Ίσως τώρα είναι η στιγμή, που θα ξεκινήσεις κάτι μαζί του. Έχε πίστη στην τύχη σου και αυτή θα σε δικαιώσει!!!
Επαγγελματικά: Στη δουλειά σου, από τη Δευτέρα θα αρχίσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα και θα διώξεις από πάνω σου καταστάσεις, που σταματούν σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες αλλά με αργά και καλά μελετημένα βήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, παρόλο που οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές από αυτές, όπως και να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Το ξεκίνημα της εβδομάδας απαιτεί την προσοχή σου, φίλε Σκορπιέ, στις συμπεριφορές που θα υιοθετήσεις στο οικείο σου περιβάλλον, γιατί με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 9 του μήνα στον Καρκίνο, οι ανασφάλειες σου θα είναι έντονες και τα παράπονά σου ακόμη περισσότερα. Άσε λίγο το χρόνο να καταλαγιάσει τα συναισθήματα μέσα σου και μετά πάρε την απόφαση να μιλήσεις γι’ αυτά που σε απασχολούν.
Αισθηματικά: Προβλέπεται μια εβδομάδα πολύ ερωτική και αισθησιακή για εσένα και το σύντροφό σου. Από τις πρώτες ημέρες, ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα τον κάνεις να παραμιλάει για εσένα. Εσύ που διανύεις ερωτικές μοναξιές, να ξέρεις ότι με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων και την Σελήνη στην Παρθένο το Σαββατοκύριακο, οι μέρες προμηνύονται καυτές και παθιασμένες. Αρκεί μόνο εσύ να είσαι ανοιχτός και διαθέσιμος!!!
Επαγγελματικά: Ο επαγγελματικός σου τομέας θα σε ταλαιπωρήσει κάπως αυτήν την εβδομάδα και θα σε κάνει να έχεις πολλές ανασφάλειες για τη δουλειά σου. Δεν θα πρέπει όμως να έχεις άγχος για τίποτα, γιατί έχεις δρομολογήσει τα θέματα με τόσο καλό τρόπο, που σιγά-σιγά θα απολαμβάνεις την επιτυχία. Στα οικονομικά μην αγχώνεσαι, γιατί με μία μικρή σχετική οικονομία, μπορείς να είσαι συνεπής και προς τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να ξοδέψεις και κάτι, για να ικανοποιήσεις την καταναλωτική σου επιθυμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον Καρκίνο στο ξεκίνημα κιόλας της εβδομάδας, αγαπητέ Τοξότη, θα βγάλει στην επιφάνεια κάποιες ευαισθησίες σου, κάνοντάς σε να νιώθεις πως δεν έχεις την πρέπουσα υποστήριξη από τους δικούς σου ανθρώπους. Βέβαια, ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου, θα σου δώσει την λογική και τη συνέπεια, για να δρομολογήσεις καλύτερα τις υποθέσεις σου και, προτού προλάβεις να αγχωθείς περισσότερο με τις μικροδυσκολίες που θα παρουσιαστούν, μπαίνει και η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων από το Σάββατο και μετά, και όλα βαίνουν πολύ καλύτερα από όσο ελπίζεις.
Αισθηματικά: Η σχέση σου είναι σε πολύ καλά επίπεδα και, για να πάει ακόμη καλύτερα, πρέπει να αφήσεις τις πολλές υποχρεώσεις και να φροντίσεις περισσότερο τον άνθρωπό σου. Ακόμη και για εσένα, που η μοναξιά υπάρχει ακόμη στη ζωή σου, ο κυβερνήτης σου Δίας από το ζώδιο του Ταύρου διευκολύνει αισθητά τις επικοινωνίες σου και θα μπορέσεις να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, να του μιλήσεις γι’ αυτά που νιώθεις και η ανταπόκριση που θα λάβεις θα είναι υπέρ του δέοντος ικανοποιητική.
Επαγγελματικά: Μπορείς να τακτοποιήσεις κάποια θέματα στη δουλειά σου, που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Επίσης, θα δεχτείς και τις καλές επιρροές του Ερμή από τον Αιγόκερω σε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θέλεις να κάνεις. Φρόντισε να είσαι συνεπής στις αρμοδιότητές σου και μην αναλάβεις περισσότερες, αν πρώτα δεν ξεμπερδέψεις με τις ήδη υπάρχουσες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αλλά φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στον Καρκίνο θα μπερδέψει λίγο τα συναισθηματικό σου κόσμο, φίλε Αιγόκερε, και θα σε κάνει λίγο πιο ευαίσθητο και ανασφαλή από ό,τι συνήθως. Φρόντισε να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά και όχι συναισθηματικά, γιατί θα πέσεις πολύ ψυχολογικά και δεν θα μπορέσεις να λειτουργήσεις σε άλλα θέματα, που θέλεις να τελειώνεις.
Αισθηματικά: Μπορείς αυτήν την εβδομάδα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις στη σχέση σου, αλλά θα πρέπει να κρατήσεις πολύ χαμηλούς τόνους. Μην κρατάς άλλο τα παράπονα που έχεις μέσα σου, γιατί όταν θα γίνει η έκρηξη σου, δεν θα πρέπει να υπάρχει άνθρωπος δίπλα σου. Και εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, κινήσου ανάλογα, για να βρεις το ταίρι που θα σου δώσει την ευτυχία που αναζητάς και πάψε πια να είσαι κολλημένος στο παρελθόν. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι άδικα…
Επαγγελματικά: Συνεχίζεις με αμείωτους ρυθμούς, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει εδώ και καιρό. Πρόσεξε λίγο τις συνεργασίες σου, γιατί μπορεί να έρθουν προβλήματα, που δεν τα περιμένεις. Φρόντισε να δραστηριοποιηθείς περισσότερο από την Πέμπτη και μετά, που η Σελήνη θα κινείται στον Λέοντα και τότε τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο εύκολα και βατά. Τα οικονομικά σου χρειάζονται την προσοχή σου, καθώς οφείλεις πρώτα να ξεμπερδέψεις με χρέη που έχεις και μετά να προχωρήσεις σε νέα ανοίγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Η εβδομάδα ξεκινά λίγο περίεργα για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον Καρκίνο την Δευτέρα, σε επηρεάζει αρνητικά, τόσο ψυχολογικά όσο και ηθικά. Κάποια μπερδέματα στην επικοινωνία θα σε γεμίσουν εκνευρισμό και επιπρόσθετο άγχος, γι’ αυτό πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή, μέχρι η επίδρασή της να μειωθεί, και τα προβλήματα θα αποκατασταθούν εν ριπή οφθαλμού… Από την Πέμπτη και μετά, οι μέρες θα είναι σαφέστατα πιο ευχάριστες και μπορείς να θέσεις με ευκολία νέους στόχους και να έχεις επιτυχία σε αυτούς με μεγαλύτερη ευκολία.
Αισθηματικά: Πρόσεχε την συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου και απόφυγε να παρασυρθείς σε ζήλιες και φασαρίες χωρίς ουσιαστικό λόγο και αφορμή. Χρησιμοποίησε τη λογική σου και μην παρασύρεσαι από την επιρροή της Πανσελήνου, που μόνο σύγχυση μπορεί να σου προκαλέσει. Όσο για εσένα που ακόμη είσαι ελεύθερος, προτίμησε να κολυμπήσεις σε γνώριμα νερά και μην ανοίγεσαι σε νέους έρωτες, γιατί δεν ξέρεις τι φουρτούνες μπορεί να σου προκαλέσουν… Άσε τα ερωτικά ταξίδια σου για λίγο αργότερα.
Επαγγελματικά: Στον επαγγελματικό σου τομέα τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα και θα μπορέσεις να προωθήσεις τις ιδέες σου με τον κατάλληλο τρόπο, αρκεί να μείνεις πιστός σε αυτά που προστάζει η λογική σου. Θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου και οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν την κατάλληλη στιγμή, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Προσπάθησε να είσαι αισιόδοξος και το σύμπαν θα συνωμοτήσει, για να εκπληρώσεις τα όνειρά σου…

ΙΧΘΕΙΣ
Γενικά: Με το καλημέρα που θα πεις αυτήν την εβδομάδα, τα χαρούμενα γεγονότα θα είναι τόσο πολλά, σε σημείο που δεν θα τα προλαβαίνεις. Φρόντισε να βάλεις πολύ καλό προγραμματισμό, ώστε να μην κάνεις καμία κίνηση λάθος, και θα πετύχεις τα σχέδια σου. Και μέσα σε αυτόν τον κυκλώνα γεγονότων, βρες λίγο χρόνο να αφιερώσεις και στην οικογένειά σου, ώστε να μην νιώθεις ούτε εσύ τύψεις, αλλά και ούτε αυτοί να αναγκαστούν να σου παραπονεθούν. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Δευτέρα στον Καρκίνο, θα ξυπνήσει μέσα σου τα πιο τρυφερά συναισθήματα, που εύκολα θα βρίσκουν αντίκρισμα από τα άτομα που σε περιβάλλουν.
Αισθηματικά: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από το Σάββατο και μετά, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη, ενώ θα μπορέσεις να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και θα κάνετε συζητήσεις, για να λύσετε τα θέματα που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Και αν ακόμα μιλάς με τη μοναξιά, πάρε την απόφαση να έρθεις κοντά με το άτομο που σε έλκει και να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του, αφού το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον…
Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά σου ζητήματα τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ, αλλά για άλλη μια φορά, θα σου προκύψουν και νέες υποχρεώσεις. Να ξέρεις ότι, αν προγραμματιστείς κατάλληλα και μείνεις πιστός στην εκτέλεση τους, τότε τα αποτελέσματα που θα έχεις θα σε αποζημιώσουν, τόσο υλικά όσο και ψυχικά. Τα οικονομικά σου μπορούν να αυξηθούν αρκετά, αν καταφέρεις να κλείσεις κάποιες σημαντικές συμφωνίες, που εδώ και καιρό πηγαινοέρχονται στο μυαλό σου. Τώρα θα βρεις πρόσφορο έδαφος, για να τις προωθήσεις.

Read More

And More