Τι προβλέπουν τα ζώδια για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε;

Τι λένε τα άστρα για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε; Από 20 έως 26 Φεβρουαρίου τι πρέπει να προσέξουμε; Που θα ευνοηθούμε; Τι τρέχει στα ερωτικά μας και τι στα επαγγελματικά;

Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι πιο προσωπικό, κάνε “κλικ” εδώ

Κριός
Φίλε Κριέ, μην αφήνεις άλλο το άγχος να σου κρύβει την αλήθεια. Αυτήν την εβδομάδα χαλάρωσε και τόλμα επιτέλους να δεις με καθαρό μάτι θέματα και καταστάσεις που μέχρι τώρα σε έπνιγαν, ώστε να καταφέρεις να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις. Πρόσθετες υποχρεώσεις έρχονται κι αν δεν αποφασίσεις να τις αντιμετωπίσεις τώρα που είναι νωρίς, θα αγχωθείς επικίνδυνα.

Αισθηματικά
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, η Αφροδίτη από το ζώδιό σου είναι εδώ, για να σου δώσει ευκαιρίες προκειμένου να ξαναφτιάξεις λίγο την κατάσταση στη σχέση σου. Αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, κάτι καινούριο εμφανίζεται στον ορίζοντα αυτήν την εβδομάδα, αρκεί να ρίξεις λίγο τον πήχη στις προσδοκίες σου και να σταματήσεις να αναζητάς την τελειότητα.

Επαγγελματικά
Αγαπητέ Κριέ, κάποια προβλήματα στη δουλειά είναι πάντα στο πρόγραμμα και γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να βρεις τις αναγκαίες λύσεις. Για καλή σου τύχη, έχεις μαζί σου τη Σελήνη από το ζώδιό σου, από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή το απόγευμα, που σε ευνοεί για να μπορέσεις να ισορροπήσεις κάπως τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ισορροπούν. Μέχρι τότε, μην κάνεις καμία οικονομική συναλλαγή, που να έχει σχέση με έξοδα.

Ταύρος
Είναι αλήθεια πως η καθημερινότητα σε έχει κουράσει αρκετά, φίλε Ταύρε, και θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα στη ζωή σου. Με τη Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στις 22 του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων, τόλμησε να κάνεις αλλαγές που θα σε ανανεώσουν και μην φοβηθείς να ρισκάρεις. Έχεις όλα τα εφόδια να φτάσεις στην επιτυχία, αρκεί να φροντίσεις οι κινήσεις σου να είναι μεθοδικές και όχι βιαστικές.

Αισθηματικά
Τα καλά νέα δεν σταματούν να έρχονται για εσένα, αν είσαι Ταύρος, καθώς η κυβερνήτης σου Αφροδίτη από τον Κριό, θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας! Αυτόν τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να έρθεις πιο κοντά του. Αν ανήκεις στην κατηγορία των ελεύθερων και ωραίων Ταύρων, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς και αυτό που είναι να έρθει, θα έρθει στην ώρα του και από εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικά
Φίλε Ταύρε, δεν υπάρχουν συγκλονιστικές εξελίξεις αυτήν την εβδομάδα στη δουλειά σου. Πέρνα την εβδομάδα σου έτσι όπως θα έρθει, χωρίς να πιέσεις τον εαυτό σου να ασχοληθεί με καταστάσεις που θα σε κουράσουν. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, από την πρώτη κιόλας ημέρα της εβδομάδας ένας λαβύρινθος από υποθέσεις και θέματα που ζητούν λύσεις θα σε απομονώσει από τον υπόλοιπο κόσμο και θα αισθανθείς κάπως άβολα. Πρόσεξε μόνο να αφήσεις λίγο χώρο και στους δικούς σου ανθρώπους, γιατί σε αντίθετη περίπτωση, στο τέλος της εβδομάδας από τις τόσες πολλές ώρες υπερωρίας που θα δουλέψεις, μπορεί να αναζητήσεις ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια, για να τα βγάλεις πέρα.

Αισθηματικά
Απρόσμενα γεγονότα σε πλημμυρίζουν από χαρά και έρωτα, φίλε Δίδυμε, στην αισθηματική σου ζωή. Η καλοτυχία των ημερών οφείλεται εν μέρει βέβαια και στην Αφροδίτη, η οποία από τον Κριό, αλλάζει πολλά πράγματα στη σχέση σου και σου φέρνει νέες ευκαιρίες για να βελτιώσεις το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Όσο για εσένα που ακόμη ψάχνεις τον έρωτα, δώσε μία ευκαιρία σε ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να έρθει κοντά σου και να γνωριστείτε καλύτερα. Η θεά Τύχη θα είναι με το μέρος σου.

Επαγγελματικά
Αν είσαι Δίδυμος, κινήσου φρόνιμα και συνετά αυτήν την εβδομάδα στα επαγγελματικά σου. Μην κάνεις καμιά αλλαγή στη δουλειά σου και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά. Στα μέσα της εβδομάδας, θα σου πέσει πολύ δουλειά και θα έχεις πολύ τρέξιμο. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα, θα παραμείνουν σε στασιμότητα. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και προστάτευσε τα κεκτημένα σου.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, μήπως έφτασε επιτέλους ο καιρός να οργανώσεις περισσότερο το χρόνο σου και να βάλεις ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητά σου; Η συσσωρευμένη κούραση, από προβλήματα και άσκοπες κινήσεις, σε κάνει και αυτήν την εβδομάδα να έχεις μεγάλη ανάγκη από ξεκούραση. Φρόντισε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, αλλά και να συνειδητοποιήσεις πως δεν σου φταίει κανένας, αν εσύ θέλεις να κάνεις πάντα πολλά πράγματα ταυτόχρονα… Ο πιο δυνατός σου σύμμαχος είναι η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων, στις 22 του μήνα.

Αισθηματικά
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, αφιέρωσε λίγο χρόνο στο ταίρι σου και χαλαρώστε μαζί. Η καινούρια θέση του Ήλιου στους Ιχθείς, σε οδηγεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Μην αργείς λοιπόν και κάνε τις προτάσεις σου για να περάσετε πολύ όμορφα οι δυο σας και να αναθερμάνετε τον έρωτά σας! Κι αν πάλι βρίσκεσαι ακόμη στη φάση αναζήτησης, συνέχισε να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες, για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και πολύ γρήγορα το πρόσωπο που θέλεις θα έρθει κοντά σου.

Επαγγελματικά
Τα επαγγελματικά των Καρκίνων πηγαίνουν μια χαρά. Μην επιτρέπεις λοιπόν σε ανασφάλειες και άγχη να σου δημιουργούν περιττή κούραση και πίεση. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και ήρθε επιτέλους η ώρα να αποδώσουν καρπούς οι κόποι σου. Θα έχεις την υποστήριξη των συνεργατών σου και θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει να ισορροπούν, αλλά πρέπει να μην κάνεις άλλα ανοίγματα που το μόνο που θα κάνουν θα είναι να σε επιβαρύνουν με στρες.

Λέων
Φίλε Λέοντα, αυτήν την εβδομάδα να περιμένεις σταθερή βελτίωση στα οικονομικά σου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι μπορείς να ξοδεύεις αλόγιστα. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 του μηνός στους Ιχθείς, σου δίνει μία ακόμη ευκαιρία να ασχοληθείς σοβαρά με την αισθηματική σου ζωή και να τη βάλεις σε νέες βάσεις. Μία έκπληξη θα σε βγάλει από τη ρουτίνα τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με τη Σελήνη να κινείται στον φιλικό για εσένα Κριό και να σου χαρίζει δυναμισμό και ερωτισμό.

Αισθηματικά
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, μην απομακρύνεσαι από το ταίρι σου και φρόντισε να μιλάς ανοιχτά, για να βρείτε από κοινού λύσεις, σε θέματα που σας προβληματίζουν. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα, τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά! Εάν είσαι αδέσμευτος, η συμβουλή των άστρων είναι να σταματήσεις να κυνηγάς το ανέφικτο και να προσαρμοστείς στην κατάσταση που βιώνεις. Θα νιώσεις πολύ καλύτερα και οι πιθανότητες να βρεις το κατάλληλο ταίρι είναι μεγαλύτερες!

Επαγγελματικά
Οι στόχοι και οι ιδέες σου θα μπούνε σε καλό δρόμο τις προσεχείς ημέρες, φίλε Λέοντα, και η θέση της Αφροδίτης από τον Κριό, θα σου ανοίξει διάπλατα τις πόρτες επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου. Οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα, θα σου χρειαστούν πολύ γρήγορα για την επίτευξη των επαγγελματικών σου σχεδίων, γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαι ιδιαίτερα διπλωματικός στα λόγια σου και στις κινήσεις σου.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα στους Ιχθείς, και συγκεκριμένα την Τετάρτη, θα μπερδέψει λίγο τα θέλω σου με τις ανάγκες σου. Φρόντισε λοιπόν να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πώς αισθάνεσαι, να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά και ως δια μαγείας, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα βελτιωθούν αισθητά. Να ξέρεις πως αν ασχοληθείς παράλληλα με πολλά ζητήματα, σίγουρα κάπου θα κάνεις λάθος. Για αυτό βάλε πρόγραμμα και η επιτυχία θα είναι εγγυημένη!

Αισθηματικά
Μία πολύ ερωτική εβδομάδα γεμάτη αξέχαστες εμπειρίες, σε περιμένει, φίλε Παρθένε. Αν υπάρχει κάτι ακόμα που σε προβληματίζει, η Σελήνη από τον Υδροχόο στο ξεκίνημα της εβδομάδας, θα σε βοηθήσει να το λύσεις. Άσε λοιπόν τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει, για να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στη σχέση σου με το σύντροφό σου. Και αν ακόμη ψάχνεσαι, καλό θα ήταν να κατασταλάξεις πρώτα μέσα σου και μετά να ανοίξεις τα φτερά σου για το ταξίδι του έρωτα…

Επαγγελματικά
Αν είσαι Παρθένος, η Σελήνη από τον Κριό φέρνει συμφέρουσες προτάσεις και καλές συνεργασίες στο κατώφλι των επαγγελματικών σου προς το τέλος της εβδομάδας. Μην αναβάλεις άλλο υποθέσεις του παρελθόντος και κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να τις διεκπεραιώσεις. Στα οικονομικά σου, αν και τα έξοδα συνεχίζονται, τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις πολύ τα έσοδά σου.

Ζυγός
Έντονες προβλέπονται οι ερχόμενες ημέρες για εσένα, φίλε Ζυγέ, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τετάρτη στους Ιχθείς και να φέρνει αιφνίδιες αλλαγές στα επαγγελματικά και στα αισθηματικά σου. Φρόντισε να μην εμπλακείς σε περιπέτειες, απομακρύνσου από δυσάρεστους ανθρώπους και απόφυγε πολυσύχναστους χώρους. Ασχολήσου με την ασφάλεια τόσο των αισθηματικών όσο και των οικονομικών σου και προφυλάξου από επιτήδειους που μπορεί να σε παραπλανήσουν.

Αισθηματικά
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, μην αφήνεις τις φαντασιώσεις σου να σε παγιδεύουν και μην παρασύρεσαι από ψευδαισθήσεις, που τροφοδοτούν οι υποσχέσεις του συντρόφου σου. Φρόντισε να είσαι ρεαλιστής και να κινήσεις τα νήματα της σχέσης σου σε λογικά επίπεδα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, μπορείτε να περάσετε καλά και μόνοι σας, αν ξεφύγετε από την εμμονή της δέσμευσης, που μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και ενέργειες.

Επαγγελματικά
Αν είσαι Ζυγός, αυτήν την εβδομάδα φρόντισε να κρατάς χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και να μην ανακατεύεσαι σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Δείξε σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση σε τυχόν προτάσεις που θα σου γίνουν, γιατί ενώ υπάρχει καλή θέληση για να εφαρμοστούν, οι δυσκολίες θα είναι αρκετές. Στα οικονομικά σου φρόντισε να δείξεις σύνεση, ειδικά σε κάποια απρόσμενα έξοδα, που θα σου παρουσιαστούν αυτήν την εβδομάδα.

Σκορπιός
Νέα Σελήνη πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη στους Ιχθείς και η δική σου η ζωή, φίλε Σκορπιέ, φωτίζεται σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν. Η αναδιοργάνωση είναι απαραίτητη, ώστε να ισορροπήσεις καταστάσεις που σε αγχώνουν και μπορείς τώρα να το κάνεις με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ήλιου στο προαναφερθέν ζώδιο. Οι σωστές δημόσιες σχέσεις, οι εύστοχες επαφές και τα ταξίδια, θα σου προσφέρουν την ευκαιρία να προωθήσεις τις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικά
Αν είσαι Σκορπιός, ευχάριστα θα είναι τα μαντάτα για την ερωτική σου ζωή καθώς ό,τι κι αν ζητήσεις το πιθανότερο είναι να το έχεις. Το συναίσθημα που θα σου εκφράσει ο σύντροφός σου θα εξαφανίσει τις ανασφάλειες που νιώθεις και το ρομαντικό κλίμα θα αντικαταστήσει οποιαδήποτε αρνητική διάθεση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα μέσω του φιλικού σας περίγυρου και να περάσετε πολύ καλά μαζί τους. Στο χέρι σας είναι κάποια από αυτές τις γνωριμίες να εξελιχθεί σε σχέση!

Επαγγελματικά
Η εβδομάδα αυτή ευνοεί τους στόχους σου, φίλε Σκορπιέ. Κινήσου δυναμικά για να πετύχεις ακόμα και αυτούς που θεωρείς δυσκολότερους και φρόντισε να συμβουλευτείς τα άτομα που εμπιστεύεσαι, ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα στη δουλειά σου. Στα οικονομικά σου έχεις αρκετές υποχρεώσεις που πολλές φορές σου χαλούν τη διάθεση. Αν συγκρατηθείς και δεν παρασυρθείς από καταναλωτικές τάσεις θα καταφέρεις να ισορροπήσεις.

Τοξότης
Μία πολύ καλή εβδομάδα σε περιμένει, φίλε Τοξότη, κατά την οποία θα πετύχεις πολλούς από τους στόχους που έχεις θέσει. Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, μόνο όμως αν τις έχεις προγραμματίσει και προετοιμάσει αρκετά καλά. Το διάστημα που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, στις 22 του μήνα, ξεκόλλα από τα παλιά και μην σκέφτεσαι περασμένες καταστάσεις, γιατί σε ρίχνουν ψυχικά και σου χαλάνε τη διάθεση.

Αισθηματικά
Η Αφροδίτη, που βρίσκεται στο ζώδιό του Κριού, θα προσπαθήσει να σου… ανοίξει επιτέλους τα μάτια, αγαπητέ Τοξότη, ώστε να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα στις συζητήσεις σας. Μην αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες οι ευκαιρίες, που θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Κι εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι, μην απογοητεύεσαι. Πέρνα το χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και να ξέρεις πως το σύμπαν… συνωμοτεί για να βρεις τον έρωτα, που έχεις ονειρευτεί!

Επαγγελματικά
Όχι μόνο θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, αλλά θα δεις και τους συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να ολοκληρώσεις. Ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί και με λίγη διασκέδαση που τόσο πολύ την έχεις ανάγκη. Μην πάρεις αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα, που αφορούν στο μέλλον των οικονομικών σου. Αντίθετα, πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα τις υποχρεώσεις σου, για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί αυτήν την εβδομάδα στους Ιχθείς, επηρεάζει τις σχέσεις σου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να αγχωθείς ή να ανησυχήσεις. Μην επιτρέπεις σε ανθρώπους που δεν σε νοιάζονται πραγματικά να σε πηγαίνουν πίσω σε κάποιους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και συντήρησε τους δεσμούς που έχεις με τα άτομα που σε προκαλούν να πας ένα βήμα μπροστά.

Αισθηματικά
Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στη σχέση σου, αγαπητέ Αιγόκερε, αρχίζουν να αλλάζουν. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για τη βελτίωση της σχέσης σας και οφείλεις, πάνω από όλα στον εαυτό σου, να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος μαζί του, αν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις τα κακώς κείμενα. Εσύ που ακόμα δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι, φρόντισε να δεις τις καταστάσεις με αισιοδοξία και μην μεμψιμοιρείς, γιατί έχεις κι εσύ ευθύνη για τα καλά και τα κακά, που θα έρθουν στο δρόμο σου.

Επαγγελματικά
Αν είσαι Αιγόκερως, φρόντισε να συνεργαστείς με τους συναδέλφους σου αυτήν την εβδομάδα για να λύσεις προβληματικά θέματα στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις, γιατί σε συμφέρουν. Ύπουλες κινήσεις που πιθανόν να αντιληφθείς θα σε κάνουν να δεις τι και ποιος κρύβεται πίσω από αυτά που σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Κάποια νομικά ή φορολογικά ζητήματα που θα σε απασχολήσουν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις, αν θελήσεις να τα διεκπεραιώσεις επί της ουσίας.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται αυτήν την Τετάρτη στους Ιχθείς, σου δημιουργεί προβληματισμούς και ανησυχίες. Απόφυγε τις απαισιόδοξες σκέψεις και μπες δυναμικά στην αρένα της μάχης. Σε χαρακτηρίζει η αντοχή και η ικανότητα επιβίωσης, γι’ αυτό δείξε ψυχραιμία και διαχειρίσου εκ νέου τις υποθέσεις σου, ώστε να μην αφήσεις εκκρεμότητες στο μέλλον. Προσαρμόσου σε κάτι που είναι μη αναστρέψιμο, όπως οι συνθήκες που αλλάζουν στο περιβάλλον σου.

Αισθηματικά
Είναι πολύ πιθανό, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, αυτή την εβδομάδα κάποιο τρίτο πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον να εισβάλλει στη σχέση σου και να προσπαθήσει να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, για οικονομικούς λόγους. Κράτα απόλυτη στάση απέναντι του και μην του αφήσεις περιθώρια να δράσει. Μόνο έτσι μπορείς να διαφυλάξεις το δεσμό σου. Εάν πάλι είσαι ελεύθερος, σταμάτα να αγχώνεσαι και εκμεταλλεύσου τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη το Σαββατοκύριακο από τον Κριό, για να πλησιάσεις το άτομο που ποθείς. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Επαγγελματικά
Ό,τι έχεις στο μυαλό σου και θέλεις να πετύχεις στον τομέα της δουλειάς σου, φίλε Υδροχόε, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να το κάνεις με πρακτικές και λογικές κινήσεις. Κινήσου με ψυχραιμία και μη δίνεις σημασία στις παράλογες απαιτήσεις των προϊσταμένων σου. Η σκληρή και μεθοδευμένη δουλειά είναι αυτή που θα σε ανταμείψει στο τέλος, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Σε καμία περίπτωση μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου.

Ιχθείς
Οι μέρες θα είναι επεισοδιακές και πολλά αιφνίδια γεγονότα θα συμβούν στη ζωή σου φίλε Ιχθύ, με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την Τετάρτη στο ζώδιό σου. Η πίεση που θα νιώθεις για ξεκαθαρίσματα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο, θα είναι έντονη και πιθανόν να σου δημιουργήσει στρες και εκνευρισμό. Προσπάθησε να είσαι ήρεμος και, με καθαρό μυαλό, να κάνεις τις πιο ορθές επιλογές για το καλό σου.

Αισθηματικά
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, έντονος ερωτισμός και πάθος θα σε διακατέχουν αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου και αν καταφέρεις να οργανώσεις μια μικρή απόδραση θα έρθεις σίγουρα ακόμα πιο κοντά στο ταίρι σου. Μην αφήσεις υποψίες και υπόνοιες να βγούνε στην επιφάνεια, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να τσακωθείς με το σύντροφό σου, χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα τι είναι αυτό που θέλεις και μετά να αναζητήσεις τον στόχο σου…

Επαγγελματικά
Αγαπητέ Ιχθύ, πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα στο χώρο της δουλειάς σου, καθώς και σε ό,τι αφορά στα μελλοντικά σου σχέδια. Να θυμάσαι ότι στο χέρι σου είναι το αν θα βγεις νικητής ή χαμένος, από τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και ποιους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις όλο και αυξάνονται. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις αυτήν την εβδομάδα, για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Read More

And More