Τι ψάρια έπιασε ο Θανάσης Πάτρας, στην χθεσινή, πρώτη του εμφάνιση στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1;

Επιτέλους, ο πελαργός ήρθε για την Σταματίνα Τσιμτσιλή… Επιτέλους, η νεαρή παρουσιάστρια κρατάει σφικτά στην αγκαλιά της την μονάκριβη κορούλα της, γι ΄αυτό και ως γνωστόν δεν βρίσκεται πλέον στο τιμόνι της καθημερινής,πρωινής εκπομπής της.

Οσο καιρό ,λοιπόν, η Σταματίνα θα μείνει σπίτι το τιμόνι του “FThis TV” ανέλαβε ο Θανάσης Πάτρας. Η σχεδόν μόνμη επιλογή των Αντεννικών, κάθε φορά που θέλουν να βγάλουν στον αέρα ή κάποια εποχιακή επιλογή, είτε να καλύψουν κάποιο έκτακτο τηλεοπτικό γεγονός που τους αναγκάζει να προχωρήσουν στην αλλαγή τηλεοπτικής φρουράς, όπως έγινε και τώρα. Ετσι, έχει ενδιαφέρον να δούμε για το τι… ψάρια κατάφερε να πιάσει χθες ο Θανάσης στην πρεμιέρα του. Με άλλα λόγια έχει ενδιαφέρον να δούμε για το αν ο Θανάσης κατάφερε να διατηρήσει την ίδια δυναμική της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης.

Ο Θανάσης στην πρώτη του εμφάνιση στην πρωινή, καθημερινή ζώνη του ΑΝΤ1 σημείωσε ποσοστό τηλεθέασης κατά μέσο όρο 16,2%, ενώ στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών, κέρδισε το 13,2%. Συμπέρασμα; Οι πρώτες τους επιδόσεις ήταν ικανοποιητικές.

Read More

And More