Τι σου θυμίζει αυτή η φωτογραφία;

Το πρώτο πράγμα που σίγουρα θα εντοπίσεις είναι η όμορφη κοπέλα που ποζάρει με το σέξι μαγιό της. Η φωτογράφιση της πολυσυζητημένης celebrity φιλοξενείται στο νέο τεύχος του περιοδικού Allure.

Έχεις καταλάβει ότι μιλάμε για την Kendall Jenner, τη μικρότερη αδερφή της Kim Kardashian. Η σέξι φωτογράφισή του 19χρονου μοντέλου όμως δεν είναι το μόνο πράγμα που -κάποιους από μας-μάς κερδίζει την προσοχή στη φωτογραφία.

Η μαϊμού που ποζάρει μαζί της στον φωτογραφικό φακό του Mario Testino δεν είναι μια τυχαία μαιμού. Πρόκειται για τον Marcel, το κατοικίδιο του Ross Geller από τα “Φιλαράκια”.

Ευτυχώς, η Κendall αγαπαέι τα ζώα και συνεργάστηκε άψογα με την αξιαγάπητη αξιαγάπητη μαϊμού καπουτσίνο.

Σε άλλα νέα, η Kendall έκανε την πιο σέξι φωτογράφισή της και μίλησε στο περιοδικό για το πως είναι να μεγαλώνεις στο Ε! λόγω του reality “Keep up with the Kardashians”, τα πρώτα βήματα στο χώρο της μόδας αλλά και το πως βιώνει το ότι είναι στο επίκεντρο της προσοχής χάρη στα καμώματά της!

Στη συνέντευξη εξήγησε για πρώτη φορά για ποιο λόγο απαγόρευσε στην Kim Kardashian να είναι παρούσα στο πρώτο της catwalk στο show του Marc Jacobs.

“Όσο εγωιστικό και αν ακούγεται, ήθελα τα φώτα να στραφούν πάνω μου για πέντε δευτερόλεπτα και όχι στην οικογένειά μου”, είπε. “Αν ερχόταν η Kim όλοι θα έγραφαν πως η Kim πήγε στο πρώτο fashion show της Kendall”, συμπλήρωσε το μοντέλο.

“Αγαπώ την αδελφή μου. Αλλά για μια φορά ήθελα να προωθήσω τη δική μου δουλειά”, εξηγεί.

Read More

And More