Τι σχέση έχει ο Σάββας Πούμπουρας με γνωστή τραγουδίστρια;

Τι σχέση έχει ο Σάββας Πούμπουρας με γνωστή τραγουδίστρια; | tlife.gr

Ο Σάββας Πούμπουρας πρόσφατα μας απέδειξε τις χορευτικές του ικανότητας μέσα από το Dancing with the stars, που έμμελε να είναι και το τέλος της συνεργασίας του με τον Alpha.

Τον έχουμε απολαύσει λοιπόν σε ρόλο χορευτή, σε ρόλο παρουσιαστή αλλά και στον ρόλο φανατικού φιλάθλου όταν η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας νίκησε την Πορτογαλία και κατέκτησε το Euro, το 2004.

Ωστόσο, ο Σάββας είχε ασχοληθεί πολύ νωρίτερα με τον χώρο του θεάματος. Χαρακτηριστική ήταν η συμμετοχή του σε video clip της Σαμπρίνας τον Δεκέμβριο του 2004 για το τραγούδι «Σε βλέπω», από το ομώνυμο άλμπουμ της τραγουδίστριας.

Στο συγκεκριμένο βίντεο διακρίνουμε επίσης την παρουσία της τρανσέξουαλ Τάνιας Κέλλυ αλλά και του Ολυμπιονίκη Γιώρφου Χειμωνέτου, ο οποίος ερμηνεύει μαζί με την Σαμπρίνα για τον ίδιο δίσκο το κομμάτι «Όταν είμαστε μαζί».

Ο Σάββας δεν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην υποκριτική, αφού έχει πρωταγωνιστήσει το 2003 και πάλι σε video clip.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ασχολήθηκε ακόμα με το ραδιόφωνο, κάποια βράδια εργάζεται σαν μπάρμαν σε νυχτερινό μαγαζί ενώ την τηλεοπτική του καριέρα την ξεκίνησε το 2008.


Φωτογράφηση για το περιοδικό Down Town με την Έλενα Παπαβασιλείου.

Τώρα πια έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα και οι προτάσεις του είναι πολλές και διαφορετικές. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι ο Σάββας ήρθε για να μείνει!


Φωτογράφηση για το περιοδικό L’officiel.

READ more