Τι συμβαίνει με τον Χρήστο Φερεντίνο και τον ΑΝΤ1 ;

Σε μία κρίσιμη καμπή βρίσκονται αυτή την εποχή οι σχέσεις του Χρήστου Φερεντίνου και του ΑΝΤ1… Σε μία κρίσιμη καμπή, από την οποία θα εξαρτηθεί το πως ακριβώς θα εξελιχθεί η συνεργασία τους και επίσης το τι ακριβώς θα μας παρουσιάσει την επόμενη τηλεοπτική χρονιά ο γνωστός παρουσιαστής μέσα από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Βλέπετε, ο Χρήστος είναι ένα από τα άτομα εκείνα στα οποία οι Αντεννικοί πιστεύουν και πιστεύουν πολύ, μιας και τον θεωρούν σταθερή αξία στο χρηματιστήριο των τηλεοπτικών αξιών. Ετσι, οι σχέσεις τους έχουν περάσει αυτή την περίοδο σε μία πιο περίεργη… φάση, γιατί οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου, έχουν ξεκινήσει στενή πολιορκία προς τον Χρήστο, προκειμένου να τον πείσουν τον επόμενο χειμώνα να γίνει… πρωινός τύπος !

Με άλλα λόγια; Οι διοικητικοί του ΑΝΤ1 προσπαθούν να πείσουν τον Χρήστο να δεχτεί από Σεπτέμβρη να κάνει καθημερινά πρωινό παιχνίδι μετά τον Γιώργο Παπαδάκη, αναλαμβάνοντας τα ηνία της παρουσίασης του νέου, ενιαίου πρωινάδικου που έχει βάλει στα σκαριά ο ΑΝΤ1.

Οσο για το ποια είναι η στάση του Χρήστου απέναντι σε όλα αυτά; Απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω καλά, ο γνωστός παρουσιαστής όχι μόνο δεν έχει ενθουσιαστεί με την ιδέα να μπει στον καθημερινό, πρωινό, τηλεοπτικό… ντορβά, αλλά αντιστέκεται και… σθεναρά.

Κάτι το οποίο άλλωστε σημειωτέον είχε γίνει και πρόπερσι και τελικά οι Αντεννικοί υποχώρησαν και δέχτηκαν την επιθυμία του παρουσιαστή να μην αναλάβει την πρωινή τους ζώνη.

Βέβαια, το θέμα είναι τώρα το τι θα γίνει, που η πίεση των Αντεννικών είναι πιο… ασφυκτική και πιο… επίμονη. Θα δοθεί στον Χρήστο η πολυτέλεια να… αρνηθεί ή να είναι εκείνος που θα επιλέξει του τι θα κάνει του χρόνου, ή μήπως με έναν έξυπνο, έμμεσο τρόπο του επιβληθεί η πρωινή επιθυμία του καναλιού;

Για να δούμε τι θα δούμε… Ποιο θα είναι το… deal; Εν αναμονή εξελίξεων !

Read More

And More