Τι συμβαίνει με τους… “Κάτω Παρταλιώτες”; Σου αποκαλύτουμε τα πάντα για το νέο κύκλο της σειράς! Ποια νέα πρόσωπα έρχονται στους δέκτες μας;

Έρωτες, εγκυμοσύνες, πάθη, μίση, εξαφανίσεις, δαιμόνια σχέδια εκδίκησης, μέχρι και… δολοφονίες περιλαμβάνει η πρεμιέρα της σειράς – φαινόμενο του Mega , “Κάτω Παρτάλι”, η οποία έρχεται στους δέκτες μας από Γενάρη με… μουσικοχορευτική διάθεση και ταυτόχρονα; Πιο black από ποτέ!

Σε μπέρδεψα λιγάκι; Και ακόμα δεν έχεις διαβάσει τίποτα, αφού από την μία η έναρξη της σειράς θα κουβαλά έντονο άρωμα από την εποχή των μιούζικαλ των Δαλιανίδη και από την άλλη; Θα έρθουμε αντιμέτωποι με έναν σοκαριστικό λέει φόνο, για τον οποίο θα είναι ύποπτοι όλοι οι “Κατω Παρταλιώτες”, μηδενός εξαιρουμένου. Ας τα πιάσουμε ,όμως, τα πράγματα από την αρχή…
Πέρσι η αυλαία έπεσε με όλους τους ήρωες του Mega να αναζητούν την κάθαρση. Ο καθένας βέβαια για διαφορετικό λόγο. Ετσι, είδαμε την “Μοσχούλα” αφού έπιασε στα πράσα τον “Διαμαντή” με την “Παναγιώταινα”, να αποκαλύτπει όλη την αλήθεια στην κόρη της “Μυρτώ” σε σχέση με το ποιος είναι ο αληθινός της πατέρας και να φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο “Κωνσταντίνος” από την δική του πλευρά αφού βρίσκει τον άνδρα της “Παναγιώταινας” στο καταψύκτη δίπλα στο Μπαρμπα Στάθη, για να εκδικηθεί τον “Διαμαντή” αποφασίζει να μην τον σκοτώσει και να απαγάγει την… “μητέρα” του.
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τρέχοντας από το “Κάτω Παρτάλι” φεύγει και η “Βίβιαν” μετά την προδοσία του “Θανάση”, οποίος δεν είναι ούτε ο “Θανάσης”, ούτε “γεωπόνος”, όπως επίσης και ο “Μανώλης” ο οποίος αποκαλύπτει όλη την αλήθεια σε σχέση με την σεξουαλικότητά του στην “Νεκταρία”.

Κάπως έτσι ,λοιπόν, όλοι βρίσκονται στην πανέμορφη Σίφνο, απ ΄όπου και θα ανοίξει η αυλαία του δεύτερου κύκλου επεισοδίων της σειράς. Με φόντο το… απέραντο γαλάζιο και τα πανέμορφα, ζωγραφιστά σοκάκια του Αιγαιοπελαγίτικου νησιού θα δούμε και θα μάθουμε πολλά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου ο νέος κύκλος της απολαυστικής κωμωδίας του Mega θα ξεκινήσει και θα μας θυμίσει έντονα σκηνές από μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη, μιας και το νησί ενέπνευσε τον δαιμόνιο Λευτέρη Παπαπέτρου και είπε να προχωρήσει σε μία μουσικοχορευτική έναρξη όπως γινόταν στις αγαπημένες ταινίες του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου, το πάλε ποτέ.
Για Σίφνο ,λοιπόν, θα δούμε αρχικά να σαλπάρουν ο “Μανώλης”, η “Βίβιαν”, ο “Κωνσταντίνος” και εννοείται και η… “γιαγιά”. Ο “Μανώλης” αποφασίζει να βρεθεί στην Σίφνο προκειμένου να εντοπίσει τα ίχνη του αγαπημένου του “Παντελή” και να πέσει στην αγκαλιά του. Και επειδή χωρίς τον “Μανώλη” δεν ζει η “Βίβιαν” την βλέπουμε να τον ακολουθεί στην προσπάθειά της εκεί δίπλα στην πισίνα και στην ακροθαλασσιά και κάτω από τον καυτό ήλιο να ξεχάσει τον “Θανάση”.

Ο “Κωνσταντίνος” πάλι προστίθεται στην παρέα γιατί πιστεύει πως με αυτό το τρόπο δεν θα μπορέσει κανείς να μάθει το τι έχει γίνει με την “γιαγιά”, δηλαδή, με την μάνα του “Διαμαντή”, τον οποίο θέλει να ψήσει για τα καλά και γιατί όχι; Θα ήταν περισσότερο ευχαριστημένος αν μάθαινε πως πέθανε με την αγωνία του ότι δεν έχει καταφέρει να βρει την “μητέρα” του.

Στο πλοίο ,όμως, τελευταία ώρα επιβιβάζεται και η “Μοσχούλα”, η οποία θέλει να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, μετά την αποκάλυψη ότι ο “Διαμαντής” την απατά και φυσικά και μετά τις δικές της αποκαλύψεις προς την “Μυρτώ”.
Οσο τώρα για το τι γίνεται και στο χωριό; Εννοείται πως σε αυτό το συγκεκριμένο χωριό δεν μπορεί να υπάρξει ούτε μία μέρα ησυχίας. Ο “Διαμαντής” έχει τρελαθεί από την αγωνία του και για το που πήγε η “μητέρα” του, όπως επίσης δεν ξέρει τι να κάνει για να φέρει και πάλι πίσω την “Μοσχούλα” του. Η “Μυρτώ” πάλι βρίσκεται αντιμέτωπη με την σκληρή αλήθεια και η “Νεκταρία”; Διαπιστώνει πως είναι έγκυος. Και επειδή όλα αυτά δεν είναι αρκετά σας έχουμε κι άλλα! Κι άλλα συνταρακτικά, όπως το ότι πρόκειται να γίνει μία δολοφονία για την οποία οι πάντες στο χωριό θα θεωρηθούν ύποπτοι, όπως επίσης και ότι ο “Θανάσης” τα τινάζει όλα στον αέρα!

Ο “Θανάσης” που όπως είπαμε δεν είναι “Θανάσης” ούτε “γεωπόνος” στην απόγνωσή του να κρατήσει και πάλι στην αγκαλιά του την “Βίβιαν” ανακαλύπτει πως βρίσκεται στη “Σίφνο” και σπεύδει να την προλάβει προκειμένου να της κάνει μία ερωτική εξομολόγηση με την βοήθεια του φεγγαριού του Αιγαίου!

Και μπορεί το “Κάτω Παρτάλι” να μην έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του στους δέκτες μας, όμως, τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και γίνονται με εντατικούς ρυθμούς, αρχή γενομένης από τα γυρίσματα στην Σίφνο τα οποία και πραγματοποιήθηκαν στα μέσα του Σεπτέμβρη.
Οι κάτοικοι δε του νησιού υποδέχτηκαν όλους τους συντελεστές με απίστευτη χαρά, ενώ όπου χρειάστηκε τους άνοιξαν μέχρι και τα σπίτια τους στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν όσο το περισσότερο το γύρισμα.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μία μέρα πριν φύγουν από το νησί όλοι οι ηθοποιοί και οι τεχνικοί της σειράς του Mega, το βράδυ διοργανώθηκε προς τιμήν τους ένα μεγάλο νησιώτικο γλέντι, όπου και η Νάντια Κοντωγεώργη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εντυπωσίασαν τους πάντες με την ικανότητά τους στο μπάλο. Μάλιστα από την γιορτή αυτή δεν έλειψε ούτε και ο ίδιος ο δήμαρχος της Σίφνου. Ακόμα και η Βίκυ Σταυροπούλου η οποία είχε ένα ατύχημα, μιας και έπεσε και έσπασε το πόδι της, έμεινε κι αυτή στη γιορτή μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Τέλος, δεν πρέπει να ξεχάσω να σου πω, ότι στο δεύτερο κύκλο επεισοδίων της σειράς θα ενταχθούν δύο νέοι ρόλοι. Θα γνωρίσουμε ,λοιπόν, την “Πασχαλιά” η οποία θα υποδυθεί την βαφτιστήρα της “Μοσχούλας”, αλλά και τον “Ρούσσο” έναν πάμπλουτο, μυστήριο τύπο!

Read More

And More