Τι συμβαίνει με τους “Πρωταγωνιστές” του Σταύρου Θεοδωράκη ;

Πολλά έχουν γραφτεί και ακόμα περισσότερα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό σχετικά με τους “Πρωταγωνιστές” του Σταύρου Θεοδωράκη… Σχόλια τα οποία έχουν να κάνουν με την… συχνότητα προβολής της εκπομπής μέσα από το Mega, μόλις το κανάλι αποφάσισε να παίζει καινούργιες εκπομπές του γνωστού δημοσιογράφου βδομάδα παρά βδομάδα και ενδοιάμεσα να βλέπουμε επαναλήψεις.

Πολλοί έσπευσαν να πουν, λοιπόν, πως η κρίση είναι η αιτία που οι άνθρωποι του Mega αποφάσισαν να βγάζουν τους πραγματικά εξαιρετικούς “Πρωταγωνιστές” τους μόνο δύο φορές τον μήνα στον αέρα, στην προσπάθειά τους να κάνουν… οικονομία. Κάποιοι πάλι υποστήριξαν πως ο δημοσιογράφος το ζήτησε απο το κανάλι, γιατί δεν προλαβαίνει… Τι ακριβώς ,όμως, συμβαίνει και δυστυχώς δεν μπορούμε να απολαμβάνουμε τους “Πρωταγωνιστές” κάθε Κυριακή ;

Συγνώμη που θα απογοητεύσω κάποιους, αλλά κανένα… σκοτεινό, τηλεοπτικό σενάριο, δεν κρύβεται πίσω απο τον συγκεκριμένο προγραμματισμό των Megaλικών και σαφέστατα ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν έπεσε θύμα της οικονομικής κρίσης. Τι έχει συμβεί τελικά και η εκπομπή παίζει δύο φορές τον μήνα σε επανάληψη ; Απλούστατα, η εκπομπή ποτέ δεν είχε αποφασιστεί να προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση. Σύμφωνα με ασφαλείς πληρφορίες του “T-Life”, ο Σταύρος Θεοδωράκης και το Mega έχουν συμφωνήσει ευθύς εξαρχής οι “Πρωταγωνιστές” να μεταδίδονται ανά δεκαπενθήμερο και όχι κάθε εβδομάδα, γι ΄αυτό και δυστυχώς παρακολουθούμε μόνο δύο καινούργιες εκπομπές κάθε μήνα.

Με άλλα λόγια; Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Σταύρος Θεοδωράκης με το Μεγάλο Κανάλι, είναι συμβόλαιο που έχει να κάνει με την δεκαπενθήμερη προβολή της εκπομπής. Ετσι, δύο φορές το μήνα θα παρακολουθούμε τα μοναδικά, καινούργια δημοσιογραφικά ταξίδια του Σταύρου και τις άλλες δύο Κυριακές θα απολαμβάνουμε ΄”Πρωταγωνιστές” σε επανάληψη και να σας πω και κάτι ; Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου, γιατί εκπομπές σαν αυτές του Σταύρου, όντως αξίζει κανείς να τις δει και να τις ξανά δει και να τις ξανά δει… Είναι τηλεοπτικά διαμάντια και ως γνωστόν τα διαμάντια είναι παντοτινά και δεν χάνουν ποτέ την λάμψη τους !

Read More

And More