Τι συμβαίνει τελικά στην προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Αργυρού;

Η προσωπική ζωή του Κωνσταντίνου Αργυρού έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αφού το εντυπωσιακό παρουσιαστικό του καταφέρνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των γυναικών.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που ήθελαν τον γοητευτικό τραγουδιστή να έχει έρθει πιο κοντά με την Ιωάννα Μαλέσκου μετά τη συνάντηση που είχαν στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου “Στην υγειά μας ρε παιδιά”. Τις φήμες όμως αυτές διέψευσε η παρουσιάστρια αποκαλύπτοντας μάλιστα πως κάποιος άλλος άνθρωπος υπάρχει στη ζωή της.

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπορεί να μην έχει πάρει κάποια θέση αφού αποφεύγει να μιλά για τα προσωπικά του, ωστόσο η Ναταλία Γερμανού σχολιάζοντας το συγκεκριμένο θέμα έκανε μια αποκάλυψη.

«Ούτε ο Κωνσταντίνος είναι μόνος του», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου, ενώ η συνεργάτης της, Ναταλία Αργυράκη, αναφερόμενη στην ξανθιά παρουσιάστρια είπε: «Από παλαιότερα ρεπορτάζ, όταν βγήκε στη δημοσιότητα η Ιωάννα ήταν σε σχέση με άνθρωπο εκτός χώρου και μάλιστα ήταν μακροχρόνια η σχέση τους. Όπως φαίνεται είναι η ίδια».

Read More

And More