Τι θα δούμε απόψε σε “Εθνική Ελλάδος” και “Ηρωίδες”;

“Εθνική Ελλάδος”:

Η Φοίβη Παπαδάτου πείθεται εύκολα να γίνει το τρίτο μέλος της Εθνικής ομάδας curling που προσπαθεί να φτιάξει η Νίκη. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολα όταν οι τρεις γυναίκες στην προσπάθεια ανεύρεσης παγοδρομίου συναντήσουν ένα πολύ ύποπτο ζευγάρι, τον Κυριάκο και την Ελίζα Σαφέτα. Και θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα όταν προσπαθήσουν να πείσουν τον Χρήστο, έναν πρώην πρωταθλητή του curling, να γίνει ο προπονητής τους. Στο μεταξύ η Φρόσω κάνει μία τρομακτική ανακάλυψη στο δωμάτιο του Παντελή.

Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη (Νίκη), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Φρόσω), Κατερίνα Παπουτσάκη (Φοίβη) και ο Γιώργος Καπουτζίδης (Χρήστος)
Μαζί τους οι: Κώστας Αποστολάκης (Θόδωρας), Μαριέλλα Σαββίδου (Στάλλω), Δημήτρης Τζουμάκης (Κυριάκος), Ορφέας Αυγουστίδης (Αχιλλέας), Μέμος Μπεγνής (Μάνος), Ειρήνη Βαλάτσου (‘Αννα), Αντώνης Σταμόπουλος (Παντελής), Ντέμπορα Οντόγκ (Γκρέις), Ρομίνα Κατσικιάν (Ράγια), Michael Wighton (Ρίτσαρντ) και οι μικροί: Χρήστος Ράπτης (Γιάννης), Μιλτιάδης Καρακίτσος (Λευτέρης)
Σε πρωταγωνιστικό ρόλο έκπληξη η Μίνα Αδαμάκη (Ελίζα) / Φιλική συμμετοχή: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Σενάριο: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος

“Ηρωίδες” :

Η Μιμή παλεύει με την ανεργία, την πίεση της μάνας της και την αδιαφορία του Αυτού. Η ‘Ελλη ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο ότι θα πάρει το παιδί και θα μείνουν στη Μιμή κι εκείνος την απειλεί ότι δε θα πάρει αποζημίωση. Η Λούκι καλείται στο Τμήμα όπου την ενημερώνουν ότι ο Γιώργος έχει αυτοκτονήσει για χάρη της. Μια απρόσμενη καινούργια φίλη την περιμαζεύει απ’ το δρόμο. Η ‘Ελλη με την Κλο μετακομίζουν στο σπίτι της Μιμής.
Παίζουν: Αλεξάνδρα Κ*, Ζωή Καραβασίλη, ‘Ελενα Μεγγρέλη, Ελένη Καλλία, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μιράντα Ριφίου, Τάσος Ιορδανίδης, Τάσος Αποστόλου, Χάρης Αττώνης, Αντώνης Γκρίτσης, Κωνσταντίνος Καϊκής, Κίμωνας Κουρής, Δημοσθένης Φίλιππας, Μαρτσέλο Λεκόμτ, Αλέξανδρος Παπαντριανταφύλλου
Σε ρόλο έκπληξη: ο ‘Αλκης Παναγιωτίδης
Σενάριο: Αλεξάνδρα Κ*
Σκηνοθεσία: Στέφανος Μπλάτσος

Read More

And More