Τι θα δούμε σήμερα στις σειρές του ΑΝΤ1 και του Mega !

Τα μυστικά της Εδέμ (Mega)

Ο Στέφανος απειλεί τη Νταίζη, ότι αν έχει σχέση με την απαγωγή, θα την εκτελέσει. Ο Λευτέρης πηγαίνει στην Εδέμ για να ενημερωθεί από τη Δάφνη για την απαγωγή και πέφτει πάνω στον Νικόλα. Ο αστυνόμος παρακολουθεί τις κινήσεις του Στέφανου, της Νταίζης και της Αντιγόνης και εκμυστηρεύεται στον Λουκά και τη Νόρα ότι κανένας δεν είναι υπεράνω υποψίας. Η Άννα μιλάει στην Εριέττα για τις επαφές της με τον Χρήστο και η Εριέττα τής ζητάει να μην αλλάξει συμπεριφορά απέναντί του, μέχρι να μάθει τι συμβαίνει. Η Δάφνη και ο Νικόλας μαλώνουν άσχημα, για μια ακόμη φορά, ενώ ο Λουκάς και η Νόρα έρχονται κοντά. Η Νταίζη και η Αντιγόνη υποψιάζονται η μια την άλλη για την απαγωγή, την ώρα που ο Χρήστος προσπαθεί να μάθει την αλήθεια από τη Νταίζη.

Η ζωή της άλλης (Mega)

Η Ελπίδα ταραγμένη και πιστεύοντας πως ο Χάρης ενδιαφέρεται για τη Νάνσυ, εξαφανίζεται, προκαλώντας την ανησυχία του. Η Ξένια μαθαίνοντας από τη Λίλιαν για την προσέγγιση του Τζώρτζη και της Έλενας, γίνεται έξαλλη μαζί του, νιώθοντας πως χάνει την εξουσία της επάνω του. Η Κάτια καλυτερεύει καθημερινά αλλά κρύβει απ’ όλους το γεγονός ότι μπορεί και μιλά. Η Τόνια απογοητευμένη από τη στάση του Σωτήρη βρίσκει καταφύγιο στη Βάσω και τον Ηλία που ξαναγυρίζει στην οικογένεια.

Ονειροπαγίδα (ΑΝΤ1)

Η Άννα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος από τον Πέτρο κι όχι από τον Μίλτο, όπως αρχικά πίστευε, αλλά δεν έχει αποφασίσει αν θα του το πει.Η Κατερίνα μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Άννας και φεύγει από την Ονειροπαγίδα, για να αφήσει τον Πέτρο ελεύθερο να πάρει τις αποφάσεις του.

Κούκλες (Mega)

«Παίρνεις βαθιά ανάσα και μπαίνεις στη μάχη. Πολεμάς και μετά μετράς νίκες και απώλειες». Η Άννα στην Αθήνα. Σε μια ζωή που δεν τόλμησε ποτέ να ονειρευτεί. Είναι ικανή να τη ζήσει όμως; Η Μιμή μόνη. Χώρισε για τους σωστούς λόγους μα για τον λάθος άνθρωπο. Θα κάνει νέα αρχή. Δική της. Τρομακτικά πράγματα συμβαίνουν στην Κορίνα που προσπαθεί να εφεύρει καινούργιο μέλλον. Μπορεί όμως; Και μάλιστα χωρίς τον Παύλο της… Η Κατερίνα είναι έτοιμη ν’ αλλάξει τα πάντα γι’ αυτούς που αγαπά. Τι παίρνει όμως γι’ αντάλλαγμα;

Read More

And More